Lectură de un minut

31 Mar 2023 - Știri și Noutăți

dm drogerie markt retrage de pe rafturi un produs. Ce nereguli au fost identificate 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Lanțul de magazine dm drogerie markt retrage produsul „dmBio migdale tamari ECO 50g” din motive „de protecție a consumatorilor”. Motivul retragerii este următorul: este posibil ca ambalajele individuale să conțină o proporție crescută de migdale amare.

Sursa foto: Facebook dm markt

Atunci când se consumă migdale amare, în timpul digestiei se eliberează acid prusic. Poate duce la simptome de otrăvire, cum ar fi dureri de cap, greață sau vărsături, care devin evidente la scurt timp după consum. În acest caz, este indicat să consultați un medic.

Sunt afectate doar produsele cu numărul de lot 0722121202 și data limită de consum (data de valabilitate) 15 decembrie 2023, precum și produsele cu numărul de lot 0722112901 și data limită de consum (data de valabilitate) 01 decembrie 2023.

Celelalte produse din gama dmBio nu sunt afectate. Numărul de lot și data limită de consum sunt ușor vizibile pe partea din spate a ambalajului, în câmpul alb din dreapta jos.Prețul de achiziție va fi rambursat - chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  dm drogerie markt retrage de pe rafturi un produs. Ce nereguli au fost identificate