Lectură de 2 minute

18 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Rihanna lansează o nouă colecție de pantofi sport în colaborare cu PUMA 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Colecția FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone a sosit cu materiale premium din piele întoarsă și accente aurii. Colecția se adresează atât adepților ținutelor monocromatice neutre, cât și celor care își doresc să iasă în evidență printr-un outfit impunător, în tonurile naturale ale pământului. Noua colecție Creeper Phatty se evidențiază în timp ce se integrează în orice context și este caracterizată prin materiale premium, detalii embosate și accente aurii. 

Sursa foto: Fenty x Puma

Creeper-ul original a fost lansat în septembrie 2015, o versiune cu platformă a celebrei perechi de sneakers PUMA Suede. Această siluetă a fost numită Pantoful Anului de către Footwear News în 2016 și nu numai că a transformat cultura pantofilor sport, dar a și ajutat la consolidarea și impactul mărcii PUMA din ultimul deceniu.

Creeper Phatty, cea mai nouă iterație a pantofului realizată de Rihanna, este mai voluminoasă, mai îndrăzneață și mai așteptată ca oricând, cu un design supradimensionat și o talpă exterioară groasă de gumă.

Această lansare premium vine cu trei culori distincte, unisex, destinate tuturor vârstelor - Totally Taupe, Green Fog și Warm White.

Cu Rihanna ca Director de Creație, campania FENTY x PUMA fotografiată de Philippa Price extinde acest concept de "creeping" - încercarea de a face ceva fără a fi observat. Campania se lansează într-o explorare dinamică a artei camuflajului prin imagini atent compuse în tonuri similare.

În urma lansării celei mai mari campanii de brand PUMA de până acum, PUMA și Rihanna au găzduit la Londra evenimentul de lansare pentru a celebra FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone. Culoarea Totally Taupe din colecția FENTY X PUMA Creeper este disponibilă din 17 aprilie ora 12:00 EST, exclusiv pe PUMA.com.

Culorile The Green Fog și Warm White vor fi lansate pe 25 aprilie, ora 10AM EST la nivel mondial pe puma.com și în cadrul distribuitorilor oficiali. În România, aceste 2 noi culori vor fi disponibile în magazinele GRID și BUZZ.

Citeste si:
Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport
Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport


PUMA este una dintre cele mai importante mărci sportive din lume, specializată în design, dezvoltare, vânzare și promovare de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. Timp de 75 de ani, PUMA a susținut sportul și cultura prin crearea de produse pentru cei mai rapizi sportivi din lume. PUMA oferă produse de performanță și de inspirație sportivă pentru stilul de viață în categorii precum Fotbal, Alergare și Antrenament, Baschet, Golf și Motorsport. PUMA colaborează cu designeri și mărci renumite pentru a aduce influențe sportive în cultura și moda urbană. Grupul PUMA deține brandurile PUMA, Cobra Golf și stichd. Compania distribuie produsele sale în peste 120 de țări, are aproximativ 20.000 de angajați la nivel mondial și are sediul central în Herzogenaurach, Germania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rihanna lansează o nouă colecție de pantofi sport în colaborare cu PUMA