Lectură de un minut

02 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua românească de retail Magazine Diana lansează campania de sărbători

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Rețeaua românească de retail Magazine Diana lansează campania de sărbători, ''Magia Promoțiilor''. Între 1 și 24 decembrie, suplimentar ofertelor active în acest interval, clienții vor avea, zilnic, un produs redus. Promoția include o sortimentație variată de produse, de la bunătăți până la idei de cadouri. 

Campania se desfășoară în toate cele șase județe în care este prezentă rețeaua Magazine DIANA – Vâlcea, Argeș, Gorj, Dolj, Olt, Dâmbovița.

Diana Com SRL, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazinele specializate, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 242,8 milioane de lei, în creștere cu 16% față de anul anterior. Lanțul de retail Magazine Diana, deținut de familia Crăciunescu din Vâlcea, are o rețea de 67 de magazine pe teritoriul României.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în reședința de județ, Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua românească de retail Magazine Diana lansează campania de sărbători