Lectură de un minut

15 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Retailul local se extinde: rețeaua Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua Magazine DIANA își extinde prezența în Gorj, inaugurând cea de a șasea locație din județ.

Sursa foto: Magazine DIANA/ Facebook

Noul Magazin DIANA este situat în Târgu Jiu, strada Olari, nr. 3A. Cu o suprafață de 330mp, acesta propune clienților o sortimentație variată de peste 5000 de SKU-uri, produse alimentare și nealimentare, acoperind toate nevoile zilnice ale shopperilor, pentru o experiență completă de cumpărături.

Vitrinele asistate și cele self service asigură o ofertă diversificată de carne proaspătă, produse și preparate DIANA și pește și produse din pește Pescaria Magic.

Noul Magazin DIANA dispune de un punct de plată pentru facturi la utilități și un Hot Dog Corner.

Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. În anul 1996 DIANA a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de produse din carne cu o capacitate mică de producţie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producţie din Europa.

DIANA se află astăzi în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailul local se extinde: rețeaua Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate