Lectură de un minut

10 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail Magazine DIANA a deschis un nou magazin

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 9 octombrie, a fost inagurat cel de al șaselea magazin DIANA din județul Argeș. Acesta este situat în Curtea de Argeș, str. Elena Cuza, nr. 10, și oferă o selecție diversificată de produse alimentare și nealimentare, de circa 5.000 de articole.

Sursa foto: Magazine DIANA

Punctul principal de atracție este vitrina asistată cu carne proaspătă, produse și preparate din carne DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri, deja bine cunoscute clienților din zonă, care au acum la dispoziție o gamă variată de unde pot alege zilnic cele mai proaspete ingrediente și preparate.

Magazinul DIANA Curtea de Argeș dispune și de un punct de plată a facturilor, iar în perioada imediat următoare, aici va funcționa și un Hot Dog Corner care propune mai multe variante de meniu, adaptate preferințelor clienților din zonă.

Magazinul este cel de al treilea inaugurat de la începutul acestui an.

Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. În anul 1996 DIANA a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de produse din carne cu o capacitate mică de producţie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producţie din Europa.

Citeste si:
Un nou logo în Grupul DIANA: cum vom recunoaște produsele la raft
Un nou logo în Grupul DIANA: cum vom recunoaște produsele la raft

DIANA se află astăzi în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail Magazine DIANA a deschis un nou magazin