Lectură de 3 minute

20 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Retailerul de mobilă Mezoni introduce Buy Now Pay Later și plata în rate fără dobândă

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Retalierul online de mobilier și decorațiuni pentru casă Mezoni anunță integrarea cu compania poloneză PayPo și oferă clienților săi o nouă metodă de plată cu amânare. Astfel, clienţii primesc produsele şi decid dacă doresc să le păstreze, înainte de a le achita într-un interval de 30 de zile.

Sursa foto: Mezoni

De asemenea, pentru a oferi flexibilitate și mai mare în procesul de achiziție online, Mezoni vine în sprijinul cumpărătorilor de mobilier cu posibilitatea platei în rate fără dobândă, datorită parteneriatului cu TBI Bank.

Suntem permanent interesați să oferim cumpărătorilor noștri cele mai bune soluții de cumpărare, astfel le oferim două noi metode alternative de plată. Am implementat recent aceste soluții extrem de avantajoase: plata cu amânare într-un interval de 30 de zile și plata în rate fără dobândă. De asemenea, livrarea în lockere este disponibilă deja de câteva luni și începe să devină una dintre opțiunile principale ca și metodă de livrare pentru categoriile de produse eligibile.

Raluca Szanto, Chief Commercial Officer Mezoni.ro

Opțiunea de plată cu amânare s-a dovedit a fi foarte atractivă pentru consumatorii europeni, adoptarea plăților BNPL (Buy Now Pay Later) este de așteptat să crească constant în următoarea perioadă și se estimează că va înregistra o rată de creștere anuală de 23,9% în perioada 2022-2028. Succesul adoptării acestei noi metode de plată este strâns corelat cu declinul numerarului, care se preconizează că va fi absorbit în viitor de metodele de plată alternativă.

”Am observat în acest an o ușoară reticență a clientului în a mai cumpăra la impuls, cumva consumatorul s-a focusat mai mult pe nevoia sau utilitatea produsului în sine. Contextul socio-economic pe care îl traversăm a impactat cu siguranță activitatea multor jucători din piață. Chiar și în acest condiții, estimăm că vom încheia anul 2022 cu o creștere de 20% YoY.” a declarat Raluca Szanto, Chief Commercial Officer Mezoni.ro

Numărul românilor care aleg să-şi cumpere mobilier online creşte constant, chiar dacă mulți încă preferă să vadă acele piese dominante pentru casă şi în showroom-uri. Sectorul de e-commerce home&deco crește constant de la an la an, cu foarte mulți jucători în piață.

Valoarea coșului de cumpărături pe mezoni.ro este de 350 ron, clientul online având posibilitatea să achiziționeze articole pentru casă dintr-o mare diversitate de produse, precum piese de mobilier și obiecte decorative de la firme apreciate precum Bedora și Green Future, precum și produse dedicate copiilor de la brandul BebeLuca.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Planurile retailerului de mobilă și decorațiuni pentru casă se focusează pe nevoile clienților, pe rafinarea categoriilor de produse și continuarea investițiilor în zona digitalizării, dar și dezvoltării echipamentelor și resurselor umane. În primăvara anului 2023, Mezoni se pregătește să intre pe piața din Bulgaria.

MEZONI este un magazin de mobilă, textile și accesorii pentru casă care abordează o mulțime de stiluri. Pe Mezoni.ro vei găsi produse calitative, fabricate din materiale atent alese, de la mobilier pentru casă și grădină, saltele de pat, perne, toppere, lenjerii de pat și textile pentru casă, până la decorațiuni, vase și ustensile de bucătărie pentru ca gătitul să fie o adevărată plăcere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de mobilă Mezoni introduce Buy Now Pay Later și plata în rate fără dobândă