Lectură de 2 minute

02 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul de accesorii Meli Melo a redeschis alte patru magazine. Care este programul acestora

Andra Imbrea

După ce a redeschis patru magazine stradale din 15 mai, odată cu încetarea stării de urgență, retailerul de accesorii și obiecte home&deco Meli Melo Paris anunță redeschiderea altor locații stradale. Astfel, de la 1 iunie s-au redeschis alte patru magazine din rețeaua Meli Melo. 

Magazinele redeschide Meli Melo respectă toate măsurile care se impun în perioada stării de alertă. Astfel, magazinele Meli Melo redeschide de la 1 iunie sunt următoarele:

  • București, Amzei: str. Mendeleev nr. 17
  • Pitești, str. Victoriei nr. 10 – Meli Melo deco
  • Cluj, bdul. Ferdinand  nr. 34
  • Brașov, bdul Republicii nr. 48

Pe langa acestea, locațiile deschise încă din 15 mai, sunt următoarele:

  • București, Piața Romană: Str. Mihai Eminescu, nr. 17, sector 1
  • București, Piața Dorobanți, nr. 5, sector 1
  • Timișoara, Str. Piața Victoriei, nr. 2, parter
  • Pitești, str. Victoriei, nr. 10

Programul de funcționare al acestora este 10:00 - 20:00, de luni până duminică, excepție face locația din Piața Victoriei, Timișoara, și anume 09:00 – 21:00.

Retailerul de accesorii și decorațiuni Meli Melo Paris a înregistrat o creștere de 30% a vânzărilor de accesorii fashion și articole home & deco în luna aprilie, comparativ cu aprilie 2019. Vârful vânzărilor din luna aprilie a acestui an a fost înregistrat în a doua parte a lunii aprilie, când a crescut și valoarea medie a comenzii cu peste 30% față de o perioadă obișnuită. În această perioadă, cele mai vândute articole au fost accesoriile de păr, eșarfele din bumbac și mătase, dar și articole din zona home&deco.

Citeste si:
Cum arată Monaco, cel mai nou format de magazine al retailerului Profi

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi Meli Melo deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezent și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Meli Melo are magazine în toate marile orașe din România, dar și în țări precum Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. În prezent, rețeaua Meli Melo deține 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinau (Republica Moldova), 3 magazine în Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de accesorii Meli Melo a redeschis alte patru magazine. Care este programul acestora