Lectură de un minut

08 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Republica BIO intră în categoria de snacks-uri cu noua gamă Sănățele și anunță parteneriatul cu 5 to go

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul alimentar Republica BIO scoate pe piață propria gamă de gustări BIO sub brandul Sănățele și estimează că noul sortiment va genera un venit de aproximativ un milion de euro în primul an din momentul lansării.

Cele 9 sortimente de Sănățele, disponibile în variante dulci și sărate, se bazează pe rețete simple, fără conservanți sau aditivi, folosind maximum șapte ingrediente BIO. Noile produse sunt disponibile în Farmacia Tei, Bebe Tei, Remedia Vert și în lanțul de cafenele 5 to go.

Republica BIO este un business lansat în 2014, dedicat nutriției sănătoase. Compania deține în prezent un portofoliu în expansiune de superalimente, suplimente și alimente, realizate din ingrediente cu valori nutritive ridicate, neiradiate, de proveniență non-China. Activitatea companiei este supervizată și certificată de Austria BIO Garanție.

Cu 5 fabrici partenere în Europa, două depozite logistice în București și echipe dedicate pentru distribuție, Republica BIO deservește peste 400 de locații partenere și generează în 2021 o cifră de afaceri de 2 milioane de euro.

5 to go a apărut în 2015, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă. În prezent a depășit pragul de 250 de locații și este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Republica BIO intră în categoria de snacks-uri cu noua gamă Sănățele și anunță parteneriatul cu 5 to go