Lectură de 3 minute

13 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Regency Front lansează o nouă linie de producție a mobilei, după o investiție de 6 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Regency Front, unul dintre cei mai mari producători de fronturi din MDF, a investit 6 milioane de euro într-o nouă linie dedicată fronturilor vopsite, cu tehnologii și utilaje de ultimă generație. Capacitatea de producție a acesteia ajunge la 700 mp/schimb și integrează, totodată, și cea mai mare linie de lac din România și utilaje de șlefuire a canturilor sau aplicare grund complet automatizate. Fronturile produse sunt dedicate atât clienților de tip B2B, cât și consumatorilor finali.

Sursa foto: Regency Front

Investiția de 6 milioane de euro din surse proprii ne-a permis să dezvoltăm cea mai tehnologizată linie de producție de fronturi din România. Astfel, reușim să completăm gama de produse pe care o punem la dispoziție clienților noștri, oferind atât fronturi din MDF înfoliat, cât și vopsit, în funcție de nevoile și preferințele lor. În ultima perioadă se observă o atenție tot mai mare din partea clienților acordată designului de interior în general și pieselor de mobilier în special.

Dani Shawu, CEO Regency Front

Compania estimează că noua linie de fronturi va fi pusă în funcțiune până la sfârșitul anului 2023 și va veni să completeze perfect linia de MDF înfoliat deja existentă.

Totodată, Regency Front vizează o cifră de afaceri de 10 milioane euro până în 2025, pe o piață a mobilei marcată pe de o parte de creșterea inflației și de creșterile costurilor de producție, iar pe de alta de vânzări tot mai ridicate în mediul online.

Piața de mobilă se redefinește

Creșterea comerțului digital își pune amprenta și în industria mobilei. Cu toate că majoritatea comenzilor continuă să fie generate de magazinele fizice, se observă un trend ascendent în ceea ce privește achizițiile online, arată datele distribuitorilor din rețeaua Regency.

Totodată, în ciuda actualului context economic instabil, investițiile în piesele de mobilier continuă să fie ridicate. În plus, potrivit companiei, piața este mult mai matură, iar consumatorii știu exact ce își doresc.

Citeste si:
TUYA deschide sezonul de vară 2024: un nou restaurant va fi inaugurat în această toamnă
TUYA deschide sezonul de vară 2024: un nou restaurant va fi inaugurat în această toamnă

Clienții companiei sunt în proporție de 90% producători de mobilier, mari sau mici. Produsele Regency Front sunt, de asemenea, recomandate de arhitecți de interior sau designeri către clienții finali pentru proiecte de la zero sau doar pentru schimbarea ușilor mobilierului.

Lansată în 2018, ca parte a grupului Regency Company, compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 6,4 milioane lei în 2022.

Regency Front, înființată în anul 2018, este parte a grupului Regency Company, companie cu peste 20 de ani de experiență în industria de mobilier. Produsele Regency Front vin în întâmpinarea clienților care caută o experiență de design diferită și care vor să scoată mobilierul din anonimat, atât prin modele de frezare, cât și prin decoruri. Compania produce fronturi de mai multe tipuri, precum: uși, sertare, coșuri jolly, decupat sau decupat cu despărțitor, cu stiluri de design variate, de la cele mai simple până la modele Bespoke sau unele personalizate. Compania are o echipă care în prezent numără peste 30 de persoane, de la ingineri și arhitecți, la echipă de marketing și vânzări sau responsabili de mediu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Regency Front lansează o nouă linie de producție a mobilei, după o investiție de 6 milioane de euro