Lectură de 2 minute

12 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri semnificative la Carrefour: ce promoții pune la bătaie retailerul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de activitate în România, Carrefour propune clienților o campanie inedită. Cea mai amplă campanie desfășurată la nivel național îi reunește pe Andra, Marius Moga și Zob feat. Nicole Cherry, care se duelează în melodii pentru a obține titlul de cel mai mare HIT. Cei trei artiști trebuie să câștige susținerea clienților care votează HITul preferat în platforma campaniei.

 

Sursa foto: Carrefour

Carrefour a pregătit promoții și prețuri accesibile la mii de produse, pe toată perioada lunii mai, alături de un mecanism de votare a HITului preferat, care le poate aduce vouchere de cumpărături cadou clienților care participă.

Până pe 30 mai, fiecare client care accesează platforma campaniei poate vota HITul preferat dintre cele trei interpretate de Andra, Marius Moga și Zob feat. Nicole Cherry, special pentru aniversarea Carrefour, putând astfel determina HITul cel mai popular al celei mai mari acțiuni comerciale inițiate de companie de la începutul anului.

În fiecare zi de miercuri, mii de produse din categoriile incluse în campania aniversară sunt alese atent în funcție de importanța lor în coșul săptămânal de cumpărături sau de popularitate, și incluse în platforma Luna HIT.

Odată cu această campanie, beneficiază de prețuri promoționale, prin platforma de loialitate Act For Good, și produsele din categoria marcă proprie. Printre acestea se numără TEX - marca proprie de îmbrăcăminte, gamele de produse de îngrijire personală, îngrijire bebe, curățenie, casă, auto și grădină.

Clienții Carrefour se pot bucura de prețuri mai mici și la produsele vedetă din gama electrocasnicelor, cum ar fi televizoare, aspiratoare sau mașini de spălat.

La finalul lunii mai, clienții care au votat HITul care s-a dovedit a fi cel mai popular vor intra într-o tragere la sorți, în cadrul căreia au șansa de a câștiga unul dintre cele 100 de vouchere de 100 euro bune de cheltuit în Carrefour.

*Clienții pot achizitiona aceste produse promoționale din orice hipermarket, supermarket și magazin Express aflat în lista Magazinelor participante, inclusă în Regulamentul campaniei.

Citeste si:
Primele declarații ale reprezentanților Carrefour în urma protestelor. Ce le oferă retailerul angajaților 
Primele declarații ale reprezentanților Carrefour în urma protestelor. Ce le oferă retailerul angajaților 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri semnificative la Carrefour: ce promoții pune la bătaie retailerul