Lectură de 3 minute

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Reduceri la cadouri experiențiale. Complice.ro începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Complice.ro, un business online de cadouri și recompense experiențiale, începe campania de Black Friday vineri, 12 noiembrie. Sesiunea de reduceri va fi disponibilă până duminică, 14 noiembrie, ora 23.59. Businessul are promoții de 25% pentru toate pachetele FlexiBox, ce includ un portofoliu variat de peste 30 de experiențe, offline și online, dar are și discounturi la abonamentele pentru cadouri.

Pachetele de cadouri FlexiBox oferă posibilitatea destinatarului de a-și alege experiența dorită, dintr-o selecție de cadouri experiențiale din domenii diferite: zbor cu motodeltaplanul, cu elicopterul sau avionul ușor, driving pe circuit de asfalt, macadam sau offroad, masaj în doi sau cină romantică, degustări private de cafea, cocktail masterclass, atelier de cupaje, sesiuni de airyoga, dar și experiențe de tip escape rooms online și offline.

FlexiBox este un concept care, într-un an de la lansare, a devenit foarte popular, pentru că oferă mai multă flexibilitate, iar cel ce oferă un asemenea cadou nu poate da greș, chiar dacă nu este sigur care sunt preferințele destinatarului. Clienții pot alege dintr-un portofoliu variat de experiențe, online și offline, ce pot fi accesate în decurs de un an.

,,Pe același considerent, am pregătit și reduceri la abonamentele de experiențe, un concept lansat recent de Complice.ro. Ne dorim astfel să oferim cât mai multor clienți posibilitatea de a beneficia de experiențe speciale, cu adevărat memorabile, indiferent de ocazie sau de momentul din an, fără a resimți o presiune asupra bugetului'', a precizat Oana Pascu, fondator Complice.ro.

În ultimul an, Complice.ro a automatizat procesul de emitere pentru voucherele-cadou, astfel încât poate procesa un număr ridicat de cereri într-un interval foarte scurt.

Complice.ro lansează abonamentele pentru cadouri experiențiale

Complice.ro a lansat serviciul de abonamente pentru cadouri, o premieră pentru piața de profil din România. Compania oferă patru abonamente, care au ca punct comun serviciul de consultanță în achiziția de cadouri: oferă alerte și notificări pentru momentele importante din an (aniversarea partenerului de viață, a căsătoriei, ziua de naștere a părinților, nașilor, prietenilor apropiați, sărbători, evenimente planificate precum botez, căsătorie, majoratul copiilor etc), dar și propuneri personalizate de experiențe cadou care țin cont de profilul destinatarului (vârstă, sex, pasiuni, buget etc).

În plus, în funcție de abonamentul ales, clienții pot acumula lunar un buget ce va fi folosit integral, oricând, pentru achizițiile de cadouri.

Pachetele de abonamente au prețuri începând de la 14 lei/lună (în cazul abonamentului Light – singurul care conține exclusiv serviciul de consultanță), până la 499 lei/lună (în cazul abonamentului Universe, acesta fiind un abonament premium, care presupune acumularea unui buget ce poate acoperi 8-10 cadouri experiențiale anual).

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Complice.ro este un magazin specializat în comercializarea de cadouri inedite bazate pe experienţe. Pachetele de experiențe sunt orientate atât către zona de business, cât și către zona residential de dezvoltare personală, relaxare și adrenalină pentru cei care își doresc să depășească sfera cadourilor-obiect.

În cei peste 5 ani de când activează pe piața cadourilor experiențiale, Complice.ro a livrat mai mult de 1.250 de experiențe inedite pentru clienți din zonele corporate și residential, dintr-un portofoliu care include peste 200 de experiențe predefinite pe site, construite cu ajutorul a peste 150 de parteneri din București, dar și din restul țarii și chiar de peste hotare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri la cadouri experiențiale. Complice.ro începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie