Lectură de 3 minute

19 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Reduceri de până la 80% pe Libris: când are loc târgul online de carte

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

LIBfest - târg de cArte și experiențe culturale organizat de Libris - va avea loc online, în perioada 19-24 martie 2024. Eveniment de referință pentru iubitorii de artă și cultură din țară, dar și din afara ei, ediția din acest an reunește un spectru larg de voci influente din literatură, artă și științe sociale, într-o serie de dialoguri și dezbateri despre cărți și inspirația din spatele lor, sănătate emoțională, arta frumuseții autentice și succes feminin. Similar edițiilor precedente LIBfest, vizitatorii sunt invitați să acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din lume, prezente la târgul online cu reduceri de până la 80%.

Sursa foto: Pixabay.com

Continuăm sărbătoarea dedicată literaturii, cititorilor și scriitorilor cu o ediție relaxată, centrată pe dezvoltare personală, echilibru emoțional și sănătate emoțională. Ne-am propus să aducem în atenția publicului ideea că lectura poate fi mai mult decât un simplu hobby, poate fi un ritual de selfcare.

Laura Țeposu, CEO și fondator Libris.ro

#LibrisTalks, cele mai așteptate dialoguri de la LIBfest 2024

Sub umbrela #LibrisTalks se număra teme, dialoguri și dezbateri pe marginea cărților, centrate pe wellbeing, sănătate emoțională, dezvoltare personală, diversitate și frumusețe feminină, cum ar fi:

  • Simona Antonescu în dialog cu Augusta Oniță-Bagoly despre opera „Chiajna din Casa Mușatinilor” și procesul creativ din spatele scrierilor sale.
  • Mihaela Noroc, autoarea bestseller-ului "Atlasul frumuseții", va explora diversitatea și frumusețea feminină într-un dialog cu Sever Gulea, pe marginea celui mai nou proiect fotografic “Lumea Fetelor. Portrete și povești din jurul Pământului”
  • Andreea Răsuceanu, apreciată pentru contribuția sa în critica literară și cercetare, va împărtăși perspectivele sale într-un dialog cu Ioana Zenaida Rotariu.
  • Victoria Marinescu, autoarea volumului „Arta succesului feminin” va intra în dialog cu Claudia Motea despre succesul feminin și auto-descoperire.
  • Ioana Bâldea Constantinescu, de Editura Litera va intra în dialog cu Ann Napolitano, dar și cu Doina Gecse-Borgovan, în sesiuni dedicate cărților pe care le-au scris și inspirației din spatele lor.
  • Niculina Gheorghiță, unul dintre cei mai cunoscuți psihologi și terapeuți din România va intra în dialog cu Augusta Oniță-Bagoly despre echilibrul mental și emoțional pentru o viață trăită cu sens.
  • Diana Vasiliu, psiholog, va intra în dialog cu Sorin Lucaci, pe marginea volumului “Rătăciți în labirint. Chipuri ale bântuirii și mântuirii în procesul terapeutic”.

De asemenea, programul LibFest este completat cu dezbateri despre influența numerologiei asupra destinului personal, conexiunile dintre psihoterapie și literatură, dar și dialoguri cu autori greci, cum ar fi Liana Sakelliou, Nikos Themelis, și Angela Bratsou (traducător).

Reduceri până la 80%

Similar edițiilor precedente LIBfest, vizitatorii sunt invitați să acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din lume. Titluri de la editurile Humanitas, Polirom, Litera, Grupul Editorial Art, Creator, Corint, Rao, Nemira, Penguin, Macmillan, HarperCollins, Simon&Schuster, dar și multe altele vor fi prezente în târgul online cu oferte foarte atractive pentru cititori.

Programul complet al LIBfest este disponibil alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro. De asemenea, evenimentele și dezbaterile culturale pot fi urmărite și pe pagina de Facebook, Libris.ro.

Evenimentele LIBfest, ediția martie 2024 vor fi transmise online, zilnic, în perioada 19-24 martie.

Citeste si:
TUYA deschide sezonul de vară 2024: un nou restaurant va fi inaugurat în această toamnă
TUYA deschide sezonul de vară 2024: un nou restaurant va fi inaugurat în această toamnă

Afacere 100% românească, Libris a intrat pe piața de carte în 1991, cu librăria Șt. O. Iosif din Brașov. În 2009, apare Libris.ro care, în peste 14 ani de existență în online, a devenit nume de referință pe segmentul de librării în România. Din 2019, Libris a demarat proiectul CarteTeca, prin care își propune să-i atragă pe copii și adolescenți către lectură, oferind acces la volume noi și actuale bibliotecilor școlare. Anual zeci de biblioteci primesc, în urma unui concurs de proiecte de încurajare a lecturii, volumele cele mai dorite de copii, precum și titluri necesare incluse în bibliografie, astfel încât cei mici să poată descoperi cititul prin cărți noi, colorate și atractive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de până la 80% pe Libris: când are loc târgul online de carte