Lectură de 2 minute

24 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Radu Savopol, după listarea produselor ready to drink 5 to go în Mega Image: „Bucuria și satisfacția atât de plăcută nu se pot descrie întocmai prin cuvinte” 

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul românesc de cafenele 5 to go și-a listat produsele concepute pentru retail în lanțul de magazine Mega Image, unde concurează cu branduri precum Starbucks, Muller, Illy sau Rauch, a transmis cofondatorul 5 to go Radu Savopol.

„Mi-ar plăcea să vă redau cât mai real starea pe care o am de fiecare dată când văd rafturile din Mega Image, dar bucuria și satisfacția atât de plăcută nu se pot descrie întocmai prin cuvinte. Privind rafturile și zărind clienți care aleg să își pună în coș un sortiment 5 to go, mă bucur atât de tare și mă ambiționez să merg mai departe în direcția aceasta de business care e total nouă pentru brand-ul 5 to go. Retail-ul a apărut ca proiect în primăvara anului trecut, iar împreună cu echipa de la birou am reușit să îl finalizăm & implementăm cu succes”, a scris Savopol pe LinkedIn.

În prezent, gama are trei sortimente: latte, cappucino și espresso – acestea fiind cele cu cea mai mare preferință în rândul consumatorilor. Produsele se vând la prețul consacrat de 4,99 de lei.

Lansarea produselor ready to drink pe bază de cafea 5 to go face parte din planul de dezvoltare pe zona de retail, o inițiativă începută în anul 2020. Anul trecut, în perioada de lockdown, lanțul de cafenele a scos pe piață 5 to go HOME, gama de produse pentru acasă ce pot fi comandate direct de pe site și pot fi cumpărate și din divizia de retail.

Lanțul de cafenele 5 to go a încheiat 2020 cu un bilanț optimist ce a inclus aproape 100 de locații noi deschise și extinderea grupului prin parteneri noi de franciză. Pentru 2021 lanțul de cafenele vizează extinderea internațională și deschiderea primei locații Green ce va comercializa produse bio și vegane.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 220 de locații și este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Radu Savopol, după listarea produselor ready to drink 5 to go în Mega Image: „Bucuria și satisfacția atât de plăcută nu se pot descrie întocmai prin cuvinte”