Lectură de 3 minute

07 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Rabla pentru electrocasnice începe pe14 mai. Prima parte a programului este dedicată maşinilor de spălat rufe și vase, mașinilor de uscat rufe şi frigiderelor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rabla pentru electrocasnice începe peste o săptămână, pe 14 mai. Bugetul alocat este de 75 de milioane de lei, iar fiecare domeniu va avea propriul buget, după ce, în ediția anterioară a programului, cei mai mulți bani au fost folosiți pentru cumpărarea de televizoare, a declarat ministrul mediului, Tanczos Barna, la Digi24.ro.

În prima săptămână se vor realiza înscrierile și înregistrările în sistem pentru toţi cetăţenii care doresc să participe în program. La o săptămână porneşte partea programului pentru maşini de spălat rufe (și mașinile de spălat vase intră în program), mașini de uscat rufe şi frigidere.

„Regula de bază este, în primul rând, să subvenţionăm schimbarea aparaturii electrocasnice care consumă cel mai mult în casă: frigiderul, maşina de spălat rufe, maşina de uscat rufe. Sunt cele trei cu care pornim” , a spus Tanczos Barna.

O etapă ulterioară este dedicată pentru laptopuri, tablete şi televizoare.

Program rabla electrocasnice

Rabla pentru electrocasnice 2021 este o ediție prin care se oferă vouchere de cumpărături la schimbul celor vechi returnate magazinelor.

Conform regulamentului, beneficiază de voucherele pentru cumpărături persoanele fizice care își pot achiziționa cu acestea echipamente electrice şi electronice de uz casnic. Valabile doar în anumite magazine, cupoanele se aplică la o gamă largă de produse: frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, televizoare, laptopuri, tablete, aparate de aer condiționat, congelatoare, uscătoare de rufe, aspiratoare și multe altele.

Program de buy-back la Auchan pentru electrocasnice

Până acum, doar câțiva dintre cei înscriși inițial au și făcut update-uri privind detaliile. Astfel, Auchan organizează un program privat de buy-back inițiat cu reciclatori din domeniu și oferă, în cele 27 dintre cele 33 de unități, o reducere de 120 de lei la cumpărarea unui electrocasnic nou (ladă frigorifică, congelator, mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe cu uscător, combină frigorifică, frigider, aparat de aer condiționat) la schimbul unuia vechi, dar cu circuitul electric complet.

Și Altex derulează propria campanie de rabla pentru electrocasnice până la începerea celei cu statul. Astfel, la fiecare electrocasnic mare predat la comandă se oferă 150 de lei sub forma unui voucher. Oferta include diverse produse și aceasta se poate consulta aici, unde sunt și termenii și condițiile.

Citeste si:
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG

Rabla pentru electrocasnice la cora

Lanțul de magazine cora lansează și anul acesta propriul program Rabla pentru electrocasnice, prin care clienții care cumpără aparate noi și predau echipamentele uzate primesc un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei.

În programul cora Rabla 2021, care se derulează în perioada 6 aprilie – 31 decembrie, sunt acceptate aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat și aparate de aer condiționat.

Clienții pot opta între a aduce electrocasnicele vechi în oricare dintre hipermarketurile cora sau de a solicita ridicarea acestora de la domiciliu, precum și livrarea noului aparat tot la domiciliu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rabla pentru electrocasnice începe pe14 mai. Prima parte a programului este dedicată maşinilor de spălat rufe și vase, mașinilor de uscat rufe şi frigiderelor