Lectură de un minut

05 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Proprietarii Maria Trading vor să cumpere producătorul de cereale din Constanța Agrirom

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Compania Maria Trading, parte a grupului Maria deținut de mai mulți oameni de afaceri de origine libaneză, vrea să achiziționeze producătorul de cereale din Constanța, Agrirom, potrivit consiliului Concurenței care analizează tranzacția.

Consiliul Concurenței va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și ve emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Maria Trading este o companie care se ocupă cu comerţul cu ridicata al animalelor vii, iar principalul obiect de activitate al firmei Agro-Chirnogi îl reprezintă cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Agrirom activează în sectorul producerii și comercializării de cereale (cu excepția orezului), culturilor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoasă și este deținută în prezent de Mirela Trandafir.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Proprietarii Maria Trading vor să cumpere producătorul de cereale din Constanța Agrirom