Lectură de 3 minute

28 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

București Mall-Vitan și Plaza România vor avea program special în perioada sărbătorilor de Paște.
 

Sursa foto: Plaza România/ Facebook

Vizitatorii sunt așteptați să descopere noile colecții din magazine și produsele de sezon, în cele două centre comerciale, adevărate destinații one stop shop, unde vor găsi cu siguranță tot ce au nevoie.

Aceștia sunt invitați să-și pregătească din timp cumpărăturile și cadourile pentru sărbătorile de Paște, mai ales că în perioada următoare mallurile vor avea un program special:

  • București Mall-Vitan:
    • Sâmbătă, 4 mai - program scurt - 10:00 - 18:00
    • Duminică, 5 mai - ÎNCHIS
    • Luni, 6 mai- program normal- 10:00-22:00

  • Plaza România:
    • Sâmbătă, 4 mai - program scurt 10:00 - 18:00
    • Duminică, 5 mai - ÎNCHIS
    • Luni, 6 mai - program normal - 10:00-22:00

Pentru cei care încă nu și-au finalizat lista de cumpărături cu produse necesare pentru această perioadă, magazinul Bebe Tei, prezent în București Mall-Vitan și Plaza România, va avea un program special de sărbători. Vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, 4 mai, până la orele 16:00; duminică, 5 mai, și luni, 6 mai, Bebe Tei va oferi ocazia angajaților săi să se bucure de timpul petrecut cu cei dragi, astfel că ușile magazinelor sale vor fi închise.

În același timp, membrii World Class vor avea acces la serviciile puse la dispoziție de centrele de fitness, prezente în București Mall-Vitan și Plaza România, în cadrul unui program special, adaptat sărbătorilor: sâmbătă, 4 mai, serviciile World Class vor fi accesibile în intervalul 08:00 - 16:00. În prima zi de Paște - duminică, 5 mai- centrul de fitness va fi închis; toți membrii sunt încurajați să profite de momentele de relaxare și să se bucure de atmosfera festivă a sărbătorilor, fiind așteptați să își continue rutina de fitness din a doua zi de Paște, pe 6 mai, în intervalul 12:00 - 20:00.

În restul zilelor, vizitatorii București Mall-Vitan și Plaza România sunt așteptați conform programului normal, între orele 10:00 - 22:00.

Citeste si:
Bolt Food marchează încă un oraș din România: ce restaurante a reușit să mai integreze
Bolt Food marchează încă un oraș din România: ce restaurante a reușit să mai integreze

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de 25 de ani. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale