Lectură de 3 minute

14 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Programul București Mall-Vitan de Crăciun și Anul Nou. Când va fi închis mallul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, este gazda unei serii de activități speciale pe parcursul lunii decembrie, creând o atmosferă festivă, plină de bucurie și magie.  

Sursa foto: București Mall Vitan

În sezonul sărbătorilor de iarnă, București Mall-Vitan își așteaptă vizitatorii în zilele de duminică, 24 decembrie, respectiv 31 decembrie, până la ora 18:00.

Prima zi de Crăciun, 25 decembrie, precum și cea de Anul Nou, 1 ianuarie, reprezintă perioada perfectă să ne bucurăm de momente speciale alături de cei dragi, astfel că porțile centrului comercial vor fi închise.

În restul zilelor, vizitatorii sunt așteptați între orele 10:00 - 22:00.

Spiritul sărbătorilor prinde viață în Satul lui Moș Crăciun, recreat la parter, în zona lounge din București Mall-Vitan, astfel că, atât cei mici, cât și cei mari îl pot întâlni pe darnicul Moș Crăciun până pe 24 decembrie, între orele 16:00 – 20:00, de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică, între orele 12:00 - 20:00.

În perioada 11-20 decembrie, cei mici sunt invitați într-o aventură plină de imaginație și culoare, unde joaca se îmbină cu creativitatea. București Mall-Vitan găzduiește, lângă caruselul magic de la nivelul -1, o zonă interactivă, dotată cu cele mai noi playset-uri și figurine din seria 8 SuperThings - Kazoom Kids, care garantează distracția și aventurile amuzante, de luni până vineri, în intervalul orar 16:00-20:00, iar sâmbătă și duminică de la 12:00 la 20:00.

În plus, vinerea, sâmbăta și duminica se transformă în zile magice pentru cei mici, care sunt așteptați și la ateliere tematice de arts and crafts, face painting și modelare de baloane, pentru o experiență de neuitat. Prichindeii se vor bucura astfel de jocuri palpitante, provocări și activități care îi vor transporta într-un tărâm al supereroilor și unde vor fi încurajați să dea frâu liber creativității.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Citeste si:
Designerii români, din nou în mall Vitan: ce articole de fashion găsim în centrul comercial
Designerii români, din nou în mall Vitan: ce articole de fashion găsim în centrul comercial
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul București Mall-Vitan de Crăciun și Anul Nou. Când va fi închis mallul