Lectură de 4 minute

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Bijuterii, cafea și prăjituri: Cellini redeschide cel mai mare magazin din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

București Mall - Vitan, primul centru comercial modern din România, anunță cu entuziasm redeschiderea Cellini, bine-cunoscutul brand pentru ceasuri și bijuterii din România. După un proces complex de renovare și extindere, brandul a adus pe piața locală un concept unic, care devine atât cel mai mare magazin Cellini din România, cât și o locație de referință pentru brand.

Sursa foto: Cellini/ Bucuresti Mall Vitan

București Mall-Vitan continuă să aducă proiecte noi și inovatoare pe piața din România, adăugând o nouă premieră în portofoliul său de retail. Lansarea Cellini concept store are toate premisele să fie un succes și să transforme locația dintr-un magazin într-o adevărată destinație și suntem mândri să avem alături, ca și partener, un brand puternic, care aduce o experiență de cumpărături exclusivistă vizitatorilor București Mall-Vitan.

Affan Yildirim, General Manager, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație Shopping MallDova

Cu o suprafață totală de 240 mp, noua locație Cellini este singura care include, pe lângă o zonă de magazin, dedicată brandurilor prestigioase de bijuterii și ceasuri, și o zonă dedicată relaxării și experiențelor senzoriale deosebite, Cellini Lounge.

Cellini Boutique & Lounge, un concept exclusiv și extravagant, vizează redefinirea experienței de shopping, cu expertiza profesioniștilor în domeniu, prin adăugarea unei zone de cafenea și bar unde clienții se pot relaxa alături de o cafea de specialitate, de o șampanie, cocktailuri și deserturi.

„Noul concept a fost dezvoltat împreună cu partenerii noștri arhitecți din Italia. A fost un proces în care am pornit de la viziunea noastră asupra cum să arate noul magazin Cellini, iar designerii italieni au înțeles și au transpus în realitate această dorință. Întregul proces, de la idee la realizare practică, a durat peste 18 luni. Tot mobilierul a fost produs în Italia, inclusiv zona de Lounge, cu toate dotările specifice. Ne vom bucura să vă oferim o cafea deosebită, cocktailuri internaționale, prăjituri și gustări atent selectate. Suntem recunoscători pentru tot suportul și susținerea de care ne-am bucurat pe parcursul întregului proiect din partea colaboratorilor noștri de la București Mall-Vitan - un centru comercial cu o semnificație specială pentru noi, fiind locul în care Cellini a deschis acum aproape 25 de ani primul său magazin”, a declarat Dragoș Nicolae, CEO & Partner Cellini Group.

Noul concept store va aduce cele mai prestigioase branduri din portofoliul Cellini, printre care se numără Hublot, Omega, TAG Heuer, Longines, Damiani, Fabergé, Henri Maillardet, Leo Pizzo, alături de bijuteriile marcă proprie, Cellini.

Citeste si:
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci

Noul magazin exclusivist confirmă strategia brandului, începută în 2018, de a se dedica și de a se axa exclusiv pe zona premium și high-end a brandurilor de ceasuri și bijuterii din România. Cellini continuă să introducă noi branduri de lux și dezvoltă în continuare noi colecții marcă proprie, urmând cele mai în vogă tendințe din fashion, cu o atenție desăvârșită pentru detalii.

București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de aproape 25 de ani. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

CELLINI este una dintre primele rețele de magazine de bijuterii și ceasuri din România. CELLINI și-a câștigat reputația de lider de piață în distribuția și comercializarea produselor de lux ca urmare a dorinței de a oferi produse de calitate ale unor mărci prestigioase de bijuterii și ceasuri. CELLINI este partenerul exclusiv în România al unor mărci de bijuterii prestigioase, precum Fabergé, Damiani, Henri Maillardet, Casato, Leo Pizzo, Meister, Yoko London, Coscia etc., la care se adaugă mărci de ceasuri, recunoscute pentru calitatea și excelența lor, precum Omega, Breitling, Hublot, IWC Schaffhausen, TAG Heuer, Zenith, Longines sau Tissot. Pe lângă aceste branduri renumite, Cellini oferă astăzi și propria sa colecție de bijuterii cu diamante și pietre prețioase montate exclusiv în aur de 18 kt de către artizani italieni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bijuterii, cafea și prăjituri: Cellini redeschide cel mai mare magazin din România