Lectură de 2 minute

28 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Program modificat în magazinele Pepco de Paștele catolic. La ce oră se închid unitățile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Paștele catolic pică, în acest an, pe 31 martie, la circa o lună distanță de Paștele ortodox. Cu ocazia sărbătorilor, retailerul polonez Pepco anunță schimbări de program în anumite magazine. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Magazinele Pepco vor avea un program special cu ocazia Sărbătorilor de Paște Catolic, după cum urmează:

Analizele interne ale companiei arată faptul că femeile reprezintă 87% din clienții magazinelor Pepco. În medie, acestea au în jur de 39 de ani și unul sau doi copii. 55% dintre acestea au copii cu vârste de până la 14 ani. Până la 90-96% dintre femeile de pe majoritatea piețelor unde Pepco este prezent sunt familiarizate cu brandul. Într-un studiu realizat în 2023, clienții au subliniat că a face cumpărături în cadrul magazinului este o formă excelentă de evadare din cotidian.

Magazinele Pepco cuprind, în total, aproximativ 530 de categorii de produse: 23% dintre acestea sunt haine și accesorii pentru adulți, 30% articolele de îmbrăcăminte pentru copii și 27% reprezintă accesorii pentru casă. Compania își actualizează și își modifică în mod regulat gama, introducând circa 250 de produse noi pe săptămână și 130 de colecții noi în fiecare sezon.

Grupul Pepco a fost înființat în anul 2015 și cuprinde o rețea de magazine din sectorul retail, din care fac parte Pepco, Dealz și Poundland, și colaborează cu PGS, un furnizor global. La momentul actual, Pepco Group deține peste 4.800 de magazine în 21 de țări și are un număr de aproximativ 47.000 de angajați. Pepco, retailer cu amănuntul, este lanțul de magazine cu cea mai rapidă creștere din Europa, care oferă haine pentru întreaga familie și articole pentru casă la prețuri foarte atractive. După aproape 20 de ani de creștere constantă, magazinele Pepco sunt vizitate de clienți care efectuează 30 de milioane de tranzacții pe lună. Compania, cu sediul central în Poznań, are în prezent peste 31.000 de angajați în 19 țări din întreaga Europă și o rețea de peste 3.600 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Program modificat în magazinele Pepco de Paștele catolic. La ce oră se închid unitățile