Lectură de 2 minute

24 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Programul cora de Paște: cum funcționează hipermarketurile

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

cora România a publicat programul de Paște al celor 11 hipermarketuri pe care le deține în țară. Orarul de cumpărături diferă, în funcție de rata de incidență din oraș și s-ar putea modifica în următoarele zile.

cora Pantelimon și cora Lujerului, programul din aprilie

În perioada 24 -29 aprilie, de luni până joi, hipermarketurile cora din București (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza și Alexandriei) și Cluj sunt deschise pentru public de la 6:00 la 21:00, iar de vineri până duminică, programul este în intervalul 6:00 – 18:00, conform restricțiilor impuse din cauza ratei de incidență a răspândirii noului coronavirus, de peste 3,5 la mia de locuitori.

În Constanța, magazinele cora City Park și Brătianu sunt deschise de la 7:00 la 21:00, de luni până joi și de la 7:00 la 18:00, de vineri până sâmbătă.

În Ploiești, Bacău și Drobeta, cora are programul de la 6:00 la 21:00, toată săptămâna, pentru că rata de incidență în cele trei orașe este scăzută.

În Baia Mare, unde cora va închide magazinul pe 5 mai, programul săptămânal este de la ora 8 până la 21:00.

Program cora de Paște

În Vinerea Mare, pe 30 aprilie, majoritatea hipermarketurilor funcționează după programul 6:00-22:00, cu excepția celui din Baia Mare, care deschide la 8 și a celor două unități din Constanța, care primesc clienții de la ora 7.

De 1 mai, magazinele cora au același program ca în perioada 24 – 29 aprilie.

De Paște, pe 2 mai, toate hipermarketurile sunt închise, urmând să înceapă activitatea pe 3 mai.

Citeste si:
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor fi rebranduite
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor fi rebranduite

Având în vedere că va fi închis, magazinul din Baia Mare are un program special pe 3 mai, când începe de la ora 10, iar pe 4 mai, ultima zi de activitate, programul este normal.

cora online

În 2013, cora a lansat serviciul de livrare la domiciliu, devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România.

În luna iunie 2020, cora a extins la nivel național parteneriatul cu platforma de food ordering foodpanda, în contextul în care clienții erau tot mai interesați de serviciile de livrare. Așa că, dacă vreți să comandați online, o puteți face ușor.

Începând cu 2020, serviciul coraExpress a extins accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo și Food Panda, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este un brand de retail, prezent pe piața românească din 2003. După închiderea cora Baia Mare, brandul va opera 10 hipermarketuri în București și în marile orașe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul cora de Paște: cum funcționează hipermarketurile