Lectură de 2 minute

16 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Profi duce Raftul cu Bunătăți Locale și în magazinele din Botoșani

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu 16 iunie, Botoșani se alătură județelor în care magazinele Profi găzduiesc Raftul cu Bunătăți Locale.

Sursa foto: Profi

Peste zece producători alimentează Raftul cu Bunătăți Locale din magazinele botoșenene.

În fiecare zi, Raftul cu Bunătăți Locale își întâmpină cu prețuri mici clienții la magazinul Profi Super din Strada Primăverii, nr. 15, Bl. 24, Sc. B, Botoșani, dar și la Dorohoi, pe Bulevardul Victoriei, nr. 3-5.

Produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate pentru a permite producătorilor să își păstreze modul de preparare și calitatea, fără a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospețimea și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care apar produse pe Raftul cu Bunătăți Locale.

Ideea Raftului cu Bunătăți Locale a fost prezentată de Profi în septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat de la Apoș. A urmat apoi, în același an, introducerea conceptului în magazine din Cluj și Dâmbovița. În acest an, Botoșani este deja al patrulea județ, după Bistrița, Alba și Suceava, în care se implemează programul. În 2023, Profi își propune să aducă Raftul cu Bunătăți Locale cu specialități din carne, conserve, lactate, ouă, panificație, pește, produse apicole, legume și fructe în 10 zone ale țării și să reunească cel puțin 150 de producători locali. Dincolo de prezența la Raftul cu Bunătăți Locale, din această lună, micii producători locali își spun poveștile și își prezintă oferta și pe cea mai amplă platformă națională de promovare a lor, Via Profi, prin intermediul căreia oricine poate porni într-o călătorie plină de savoare în România.

Cu 28.000 de angajați în 1.654 de magazine proprii si Partener prezente în circa 800 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care își fac zilnic cumpărăturile în aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,7 miliarde lei, plasează compania pe locul trei în retailul românesc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi duce Raftul cu Bunătăți Locale și în magazinele din Botoșani