Lectură de 2 minute

15 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Produsele Profi, disponibile de acum pe Tazz pentru livrări la domiciliu

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Din această săptămână, Profi face cumpărăturile și mai accesibile, asociindu-se cu Tazz pentru a livra direct la domiciliu ceea ce oamenii își doresc din magazine.

Sursa foto: Profi/ Tazz

In ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale.

Cătălin Pavel, IT Digital&Data Director Profi

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, din confortul propriei case clienții au acces la o gamă diversă de produse Profi. De la produse de bază precum conserve și cereale, până la produse congelate, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de patiserie și articole pentru casă și grădină, Profi se asigură că utilizatorii Tazz să găsească în aplicație tot ce au nevoie pentru viața lor de zi cu zi, la fel ca atunci când merg direct în magazin pentru cumpărături.

Un loc aparte în aceste livrări îl ocupă categoriile de la coffee corner, implementate de Profi în urmă cu trei ani și care se dovedesc de succes atât în offline, cât și online: hotodog, hamburger, pizza și cafea, precum și smoothie din gama Oaie not, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

Colaborarea dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces de acasă la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Livrările la domiciliu vin la pachet cu o serie de avantaje pentru clientii noștri, printre care confortul de a avea cele mai bune produse livrate direct la ușa casei.

Cu 28.000 de angajați în 1.672 de magazine proprii și partenere din mai bine de 820 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care zilnic își fac aici cumpărăturile. Mai bine de 94% dintre aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,7 miliarde de lei, plasează compania pe locul trei în sectorul de retail românesc.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse. Tazz pune la dispoziția clienților săi beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de masă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produsele Profi, disponibile de acum pe Tazz pentru livrări la domiciliu