Lectură de 2 minute

06 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul de conserve Vascar intră pe piața de eCommerce printr-un parteneriat cu eMAG

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Vascar, producător de conserve și mezeluri din Vaslui, face pasul în online și își listează o parte din produse în cadrul băcăniei online eMAG. Vascar vinde online pateu de pui, porc, vegetal și un sortiment larg de mâncăruri la cutie din gamele Alege Natural, Moldova în Bucate și Vascar.

Vascar este un producător de conserve și preparate din carne din Vaslui, ce deține brandurile Vascar și Moldova în Bucate. Producătorul are o fabrică de procesare în Vaslui, unde lucrează mai bine de 350 de angajați, dar și o rețea de 22 de magazine proprii în regiunea Moldovei. Produsele Vascar se vând și în rețelele de retail, iar producătorul realizează și marcă privată pentru retailerii mari din piață.

După ce a lansat, în perioada pandemiei, livrarea produselor la domiciliu pe bază de comandă telefonică, exclusiv în municipiul Vaslui, Vascar intra acum în online printr-un parteneriat cu eMAG.

„Accesul facil la cumpărături de primă necesitate este din ce în ce mai important, nu doar în momente de criză, cum a fost cazul pandemiei, ci oricând, pentru a salva timp și bani. Ne dorim ca tot mai multe produse Alege natural, de la Moldova în bucate, Moldova în bucate și Vascar să se afle la un click distanță de orice român care le apreciază sau vrea să le testeze”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Pateurile și mâncărurile la cutie din gama Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în Bucate, sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți.

Vânzările de conserve și mezeluri ale Vascar au crescut cu 300% de la începutul pandemiei față de perioada similară a anului trecut, până în aprilie, când ritmul a revenit la normal, povestea Vlad Ciuburciu într-un interviu acordat retail.ro.

“Am încercat să onorăm toate comenzile, dar cererea a fost foarte mare, într-un interval scurt. Vânzarile la conserve au fost cu peste 300% mai mari comparativ cu perioada similară a anului 2019, dar lucrurile au revenit la normal începand cu luna aprilie. Pe segmentul mezeluri, s-a înregistrat același ritm al vânzărilor”, a povestit Vlad Ciuburciu.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei. Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajați, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

Citeste si:
Cristina Pîrjol preia conducerea companiei Fashion Days
Cristina Pîrjol preia conducerea companiei Fashion Days

Produsele sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, în creștere cu 13,5% față de anul precedent.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de conserve Vascar intră pe piața de eCommerce printr-un parteneriat cu eMAG