Lectură de 2 minute

11 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Producătorul de microdrink-uri Waterdrop lansează o colecție în ediție limitată cu design inspirat de Frida Kahlo

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile, lansează o nouă colecție tematică în ediție limitată. Cu un design inspirat de personalitatea și operele artistei de origine mexicană, Frida Kahlo, brandul își propune să inspire femeile să aibă grijă de ele și să adopte obiceiuri sănătoase, precum consumul regulat de apă.

Frida Kahlo a trăit în secolul al XIX-lea în Mexic și se numără printre artiștii emblematici ai vremii. S-a născut în 1907 și deși avea numai trei ani când a izbucnit Revoluția din Mexic din 1910, ea mereu a considerat acesta ca fiind anul nașterii sale, dorind să fie asociată cu momentul istoric.

Întreaga colecție cuprinde trei designuri cu portretul Fridei Kahlo. Recipientele au o capacitate de 400 ml, 600 ml sau 1litru și sunt confecționate din sticlă borosilicată, rezistentă la căldură și zgârieturi, cu închidere etanșă din oțel inoxidabil, ce vin însoțite de o husă de protecție izolatoare din neopren.

Kitul cuprinde și produsele din gama Microdrinks GLOW care se dizolvă în apă, cu aromă de mango, fruct de cactus și anghinare, pentru a putea obține o băutură revigorantă oriunde și oricând, cu timp minim de preparare.

“Ne dorim să susținem femeile care luptă pentru egalitatea mondială, egalitatea dintre sexe și drepturile fetelor și femeilor din întreaga lume. În acest sens, am ales să sprijinim organizația non-profit Global Fund For Women donând un procent de 10% din vânzările colecției Frida Kahlo”, a completat Katerina Navratilova.

Citeste si:
Studiu EY: În 2022, românii au cheltuit mai puţin pe mâncare și au redus din economii și investiții 
Studiu EY: În 2022, românii au cheltuit mai puţin pe mâncare și au redus din economii și investiții 

Frida Kahlo obișnuia să spună că pictează flori pentru ca acestea să nu moară, iar aceasta este și metafora din spatle noii colecții Waterdrop ce onorează figura și personalitatea sa emblematică.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, care își propune să încurajeze oamenii să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. Brandul este prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, deservind peste un milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de microdrink-uri Waterdrop lansează o colecție în ediție limitată cu design inspirat de Frida Kahlo