Lectură de 2 minute

28 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Producătorul de energizant HELL a inaugurat o nouă fabrică în Europa

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

După finalizarea noii unități de producție, fabricile din complexul HELL se întind pe o suprafață de 77,11 hectare (771.100 metri pătrați). Datorită capacității de producție sporite, se pot produce până la 4 miliarde de cutii de băuturi și 6 miliarde de produse finite pe an.

Sursa foto: Hell Energy

Brandul de origine maghiră 100%, a fost creat în 2006, a devenit lider de piață în Ungaria până în 2010, iar pe piața internațională a băuturilor energizante - cu o piață de export formată în prezent din peste 60 de țări - a devenit un jucător determinant.

Povestea de succes a brandului HELL a atins o nouă etapă de evoluție: pe 24 mai 2024, compania a deschis, în Szikszó (Ungaria), o nouă unitate de producție dotată cu tehnologie de ultimă oră, care a fost inaugurată printr-o ceremonie, în Parcul Industrial HELL. Odată cu ridicarea noii unități, megafabrica HELL acoperă o suprafață de 77,11 hectare, ceea ce a propulsat activitatea de producție la un nou nivel, în prezent putând gestiona un flux de producție de până la 10 miliarde de cutii de băuturi pe an, adică 4 miliarde de cutii de aluminiu și 6 miliarde de bucăți de produse finite (cutii umplute cu băuturi).

Asta înseamnă că poate procesa până la 31 de milioane de cutii de aluminiu pe zi, dintre care 13 milioane sunt goale și 18 milioane sunt îmbuteliate. În plus, complexul nou de fabrici este acum adaptat și pentru producția de cutii de aluminiu de 500 ml, ceea ce va permite extinderea ulterioară a gamei de produse, deja impresionantă.

Pe lângă băuturile energizante, portofoliul grupului include ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi răcoritoare cu vitamine și apă de calitate premium. Mai mult, portofoliul include brandul de cafea gata preparată HELL Ice Coffee, care este lider de piață în 5 state.

Toate produsele HELL sunt fabricate în conformitate cu cele mai stricte reglementări din industria alimentară, conținând materii prime de o calitate excelentă, fără conservanți, coloranți artificiali sau aspartam.

HELL ENERGY este producător de bături energizante din România și unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL ENERGY este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria. În luna aprilie 2023, HELL ENERGY România a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele 3 game: HELL ENERGY - băuturi energizante, ICE COFFEE - cafea rece gata preparată și XIXO - ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Citeste si:
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de energizant HELL a inaugurat o nouă fabrică în Europa