Lectură de un minut

01 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Pringles intră în sectorul modei: brandul de snaksuri colaborează cu Crocs pentru a lansa trei modele de încălțăminte

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Pringles, marcă a companiei Kellanova, intră în lumea modei alături de brandul de încălțăminte Crocs pentru a oferi colecția Pringles x Crocs, care este disponibilă în întreaga lume începând cu 17 aprilie, în limita stocului disponibil.

Sursa foto: unsplash

Cele două branduri se asociază pentru a lansa la nivel mondial trei modele în ediție limitată, cu cele mai emblematice modele Crocs și o serie de ace Jibbitz inspirate de Pringles.

Fiecare dintre cele trei modele este un omagiu adus celor mai ușor de recunoscut înfățișări ale lui Mr. P, faimoasa mascotă și imagine a Pringles, potrivit retaildetail.eu.

Cele trei modele de încălțăminte disponibile sunt: Pringles x Crocs Classic Crush Boot, o pereche de cizme dotate cu un manșon pentru a ține o cutie Pringles; Pringles x Crocs Classic Clogs, în care Mr. P este protagonistul, căci celebra sa mustață este cureaua acestor pantofi colorați; și Pringles x Crocs Classic Flip Flops, cu un design retro alb-negru inspirat de Mr. P.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pringles intră în sectorul modei: brandul de snaksuri colaborează cu Crocs pentru a lansa trei modele de încălțăminte