Lectură de un minut

10 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Primele magazine Brooklyn din România au fost inaugurate. Ucrainenii caută angajați și promit salarii de 4.000 de lei

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Holdingul internaţional Very Nice Retail, originar din Ucraina, a intrat pe piaţa românească prin deschiderea a cinci magazine "Brooklyn" în București, acestea fiind inaugurate pe 5 iulie. 

Sursa foto: Brooklyn Drinks Market

Cele patru magazine Brooklyn din București se află pe:

  • Șoseaua Nicolae Titulescu 18,
  • Șoseaua Pantelimon 259,
  • Strada Calea Moșilor 233,
  • Șoseaua Pantelimon 255.

Peste 1.000 de băuturi alcoolice din toată lumea, de la vinuri fine la cele mai cool cocktailuri, dar și circa 1.000 de produse alimentare delicioase.

De asemenea, lanțul de magazine de proximitate caută angajați pentru magazinele sale. Ucrainenii vor persoane ”comunicative și energice”.

Potrivit anunțului postat de companie, salariu net oferit este de 4.000 de lei, la care se adaugă bonusuri. De asemenea, programul de lucru constă în 2 zile lucrătoare / 2 zile libere, cu o oră pauză inclusă.

În plus, ucrainenii mai cer și:

  • abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții,
  • ⁠experiență anterioară în vânzări constituie un avantaj.

Sursa Foto: Brooklyn/ Facebook

Citeste si:
Scumpiri la pâine și mălai în 2024? Cezar Gheorghe, expert în comerțul cu cereale: 2024 va fi an de supraviețuire
Scumpiri la pâine și mălai în 2024? Cezar Gheorghe, expert în comerțul cu cereale: 2024 va fi an de supraviețuire

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al Very Nice Retail, Ivan Chernyak, a declarat că România reprezintă o piaţă promiţătoare cu un potenţial semnificativ de creştere.

Pe lângă gama diversificată de produse, magazinele vor oferi promoţii speciale şi reduceri regulate, menite să atragă şi să fidelizeze clienţii. Deschiderea magazinelor este planificată pentru luna viitoare, iar cumpărătorii sunt invitaţi să descopere noile locaţii şi produsele oferite.

În plus, în următorii ani, Very Nice Retail intenţionează să deschidă alte magazine în România ca parte a strategiei sale de extindere, minimum 50 în perioada 2024-2025.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primele magazine Brooklyn din România au fost inaugurate. Ucrainenii caută angajați și promit salarii de 4.000 de lei