Lectură de un minut

19 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Primark lansează prima sa colecție de lenjerie pentru persoane cu dizabilități

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Retailerul multinațional de modă Primark, un lanț deținut de holdingul britanic-irlandez cu costuri reduse Associated British Foods (ABF), a lansat prima sa colecție de lenjerie adaptată în Marea Britanie, "cu scopul de a face moda și produsele esențiale de zi cu zi mai accesibile persoanelor cu orice abilități".

Sursa foto: Unsplash

Noua linie de patru piese a fost dezvoltată în colaborare cu specialiști în abordarea nevoilor persoanelor cu dizabilități. Inițiativa pornește de la o cercetare efectuată de Primark și de Institutul de Cercetare a Consumatorilor cu Dizabilități, care arată că trei din cinci persoane cu dizabilități din Marea Britanie întâmpină dificultăți în a găsi haine care să le aducă confort și fericire, potrivit Fashionunited.es.

În declarația sa, compania se angajează să abordeze barierele de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități, recunoscând că hainele adaptate sunt esențiale pentru cele aproximativ 16 milioane de persoane cu dizabilități din Marea Britanie.

Colecția de lenjerie este doar începutul, deoarece Primark a declarat că intenționează să lanseze mai multe game de produse adaptate în acest an.

În plus, compania va revizui experiența în magazin pentru persoanele cu dizabilități, căutând modalități de îmbunătățire a serviciilor, inclusiv case de marcat accesibile și cabinete de probă adaptate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primark lansează prima sa colecție de lenjerie pentru persoane cu dizabilități