Lectură de un minut

23 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Prada și adidas prezintă prima colaborare de lux din istorie dedicată ghetelor de fotbal

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Prada și adidas tocmai au prezentat noua colecție "adidas Football for Prada", în cadrul căreia mărcile colaborează la o serie de noi ghete de fotbal. Noua colecție combină elementele sofisticate de design ale Prada cu cele mai performante caracteristici ale produselor adidas, notează Hypebeast.com.

Sursa foto: adidas

Dezvăluind noi versiuni ale modelelor Predator Accuracy, Copa Pure și X Crazyfast, noua colecție de ghete de la Prada și adidas reinventează materialele de lux și le îmbină cu măiestria complicată și detaliile de design emblematice pentru Linea Rossa de la Prada.

Dedicată atât bărbaților, cât și femeilor, colecția explorează și celebrează elementele fundamentale atât ale ADN-ului ghetelor sport adidas, cât și materialele de lux, meticulozitatea meșteșugului și detaliile iconice ale Prada's Linea Rossa.

Noile ghete au fost promovate de unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume, precum Catarina Macario, Paulo Dybala, Rafael Leão și Pedri. Fiecare gheată de fotbal a fost confecționată cu exterior din piele rezistentă, în timp ce utilizarea emblemei roșii a Linea Rossa și a unor baze monocrome curate de negru, alb și argintiu oferă diferite opțiuni de culoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Prada și adidas prezintă prima colaborare de lux din istorie dedicată ghetelor de fotbal