Lectură de un minut

01 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Prada lansează prima colecție de cosmetice 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Divizia de cosmetice a companiei italiene, care deține o licență de la compania franceză L'Oréal, distribuie exclusiv parfumuri. Noua lansare, care include și produse de îngrijire facială, va avea loc la 1 august. 

Sursa foto: Unsplash

Prada își mizeaza pe o nouă categorie de produse prin lansarea primei sale linii de cosmetice si make-up, noteaza moda.es.

Până acum, divizia de cosmetice a Prada distribuia exclusiv parfumuri. Compania va adăuga la gama sa produse precum farduri de ochi și rujuri, printre altele, care vor avea prețuri cuprinse între 45 de euro și 360 de euro. Lansarea noii linii, care include și produse de îngrijire facială, va avea loc la 1 august.

Colecția a fost creată de o echipă formată din patru persoane, printre care se numără directorii co-creativi ai Prada, Miuccia Prada și Raf Sumons. Potrivit aceleiași mass-media, dezvoltatorii s-au bazat pe inteligența artificială pentru a crea colecția. Produsele vor fi disponibile pe canalul online al companiei italiene de la începutul lunii august.

Colecție de ghete de fotbal în colaborare cu adidas

În altă ordine de idei, anul acesta, Prada a lansat o colecție de lux în colaborare cu adidas, în cadrul căreia mărcile au creat o serie de noi ghete de fotbal. Noua colecție combină elementele sofisticate de design ale Prada cu cele mai performante caracteristici ale produselor adidas.

Noile ghete au fost promovate de unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume, precum Catarina Macario, Paulo Dybala, Rafael Leão și Pedri. Fiecare gheată de fotbal a fost confecționată cu exterior din piele rezistentă, în timp ce utilizarea emblemei roșii a Linea Rossa și a unor baze monocrome curate de negru, alb și argintiu oferă diferite opțiuni de culoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Prada lansează prima colecție de cosmetice