Lectură de un minut

20 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Prada intră în lumea cosmeticii cu L'Oréal pentru a dezvolta o linie de parfumuri de lux

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul de modă italian Miu Miu a semnat un acord de licență exclusiv la nivel mondial cu gigantul în domeniul frumuseții, L'Oréal, pentru a dezvolta și distribui o linie de parfumuri de lux începând cu anul 2025. Acesta marchează o extindere majoră pentru brandul de ultimă generație fondat de Miuccia Prada în anii 1990.

 

Sursa foto: Loreal

L’Oréal Groupe și Prada S.p.A. anunță semnarea unui acord de licențiere pe termen lung, la nivel global, pentru crearea, dezvoltarea și distribuirea produselor de înfrumusețare de lux marca Miu Miu. Ca urmare a colaborării de succes cu Prada, Miu Miu se alătură acum diviziei L’Oréal Luxe, pentru un nou capitol de frumusețe.

Primele parfumuri Miu Miu ca parte din divizia L’Oréal Luxe sunt așteptate să fie lansate în 2025. Acordul dintre cele două companii va intra în vigoare după procedurile standard de reglementare, dacă este cazul.

Grupul Prada deține unele dintre cele mai prestigioase mărci de lux din lume – Prada, Miu Miu, Church’s, Car Shoe, istorica Pasticceria Marchesi și Luna Rossa, lucrând constant pentru a le sporti valoarea prin creșterea vizibilității și atractivității acestora. Grupul proiectează, produce și distribuie colecții ready-to-wear, articole din piele și încălțăminte în peste 70 de țări printr-o rețea de 603 magazine (la data de 30 iunie 2023), precum și prin canale de comerț electronic, e-tailers selectați și magazine din întreaga lume.

L’Oréal România, parte a grupului L’Oréal, care se dedică frumuseții de peste 105 ani, are o istorie de 25 de ani pe piața locală. Cu portofoliul său unic de 20 de branduri internaționale diverse și complementare, L’Oréal România este unul dintre liderii pieței locale de cosmetice, prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine, farmacii și drogherii, saloane, travel retail și branded retail.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Prada intră în lumea cosmeticii cu L'Oréal pentru a dezvolta o linie de parfumuri de lux