Lectură de un minut

02 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Peste 5.500 de clienți eMAG au donat 350.000 de lei pentru refugiații ucraineni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Peste 5.500 de clienți eMAG din toată țara au donat în sprijinul populației afectate de războiul armat din Ucraina după primele 20 de ore de la deschiderea platformei pentru donații, iar valoarea donațiilor de până acum se ridică la 350.000 de lei. Toate fondurile colectate merg direct în contul Crucii Roșii Române, care achiziționează necesarul de hrană și produse sanitare pentru populația civilă ucraineană.

Oricine dorește poate dona atât din aplicația eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare https://www.emag.ro/lps/oamenii-ajuta-oameni, cât și din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG.

Procesatorul de plăți PayU se alătură și el campaniei umanitare, iar pentru donațiile efectuate online în aplicația eMAG nu percepe comision.

eMAG a donat către populația din Ucraina alimente, materiale sanitare și de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au plecat miercuri la Cernăuți cu primul convoi umanitar organizat de Crucea Roșie Română.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activează pe piața de comerț online din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 5.500 de clienți eMAG au donat 350.000 de lei pentru refugiații ucraineni