Lectură de un minut

02 Mar 2022 - Știri și Noutăți

eMAG, Tazz și Crucea Roșie trimit camioane cu ajutoare umanitare la Cernăuți pentru ucrainenii aflați în război

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

eMAG și Tazz by eMAG se alătură campaniei umanitare a Crucii Roșii Române pentru refugiații din Ucraina, iar cinci din cele șase camioane din cadrul convoiului umanitar sunt susținute prin contribuția lor, ce constă în alimente, materiale sanitare și de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei.

Crucea Roșie va trimite miercuri, pe 2 martie, primul convoi cu ajutoare umanitare la Cernăuți, și anume șase tiruri cu produse de maximă necesitate.

eMAG și Tazz au pus la dispoziție secțiuni speciale pentru donații, direct în cele două platforme. Din fondurile rezultate, Crucea Roșie va achiziționa necesarul de hrană și produse sanitare pentru populația civilă ucraineană.

Retailerul de mobilier și decorațiuni Jysk donează pături, perne, paturi și lenjerii fundației Hope and Homes for Children care sprijină refugiații ucraineni și populația de peste graniță, aflată în război.

Carrefour România donează peste 270 tone de produse către Crucea Roșie Română și Fundația FARA pentru refugiații ucraineni. Fundația va amenaja două centre de primire a refugiaților, cu o capacitate totală de 24 de locuri, în orașul Suceava, respectiv în Cacica, județul Suceava, unde se află, în prezent, cel mai aglomerat dintre punctele de intrare în țară.

Sursa foto: Centrul Media Crucea Roșie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG, Tazz și Crucea Roșie trimit camioane cu ajutoare umanitare la Cernăuți pentru ucrainenii aflați în război