Lectură de 2 minute

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Penny își extinde rețeaua din România cu șase magazine în noiembrie și trece de 300 de magazine până la finalul anului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Discounterul Penny deschide șase noi magazine în România în luna noiembrie și ajunge la 294 de magazine. În luna decembrie mai sunt planificate încă șapte deschideri, astfel că retailerul va încheia anul cu 301 magazine.

Unitatea Penny din Fălticeni, județul Suceava, de pe Str. Oborului, are o suprafață de vânzare de 858.51 m2 și patru case de marcat. Totodată, magazinul dispune de 95 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Spațiul Penny din Tășnad, județul Satu Mare, de pe Str. Lacrămioarelor, nr. 26, are o suprafață de vânzare de 847.79 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 75 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Penny din comuna Arbore, județul Suceava, are o suprafață de vânzare de 860.00 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 41 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Otopeni, de pe Str. Ștefan cel Mare, nr. 1-9 are o suprafață de vânzare de 847.85 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 51 locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Nou magazin Penny în Brașov

Unitatea Penny din Brașov, județul Brașov, de pe Calea București, nr. 98-100 are o suprafață de vânzare de 701.47 m2 și trei case de marcat.

Penny din Târgu Cărbunești, județul Gorj, de pe Str. Trandafirilor, nr. 2 are o suprafață de vânzare de 858.35 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 75 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinele au și produse ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate.

Citeste si:
PwC: ANAF utilizează intensiv e-transport și e-factura pentru a colecta bani din amenzi
PwC: ANAF utilizează intensiv e-transport și e-factura pentru a colecta bani din amenzi

600 de magazine Penny până în 2029

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 294 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny își extinde rețeaua din România cu șase magazine în noiembrie și trece de 300 de magazine până la finalul anului