Lectură de 2 minute

14 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Penny mărește venitul minim net de intrare în companie la 2.275 de lei

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Discounterul Penny creÈ™te venitul minim net disponibil pentru angajaÈ›ii din cele 288 de magazine È™i cele trei centre logistice din È›ară. Astfel, orice nou angajat al companiei, precum È™i angajaÈ›ii actuali, vor primi un venit minim net de 2.275 de lei ce include È™i bonurile de masă.

92% dintre cei 5.300 de angajaÈ›i ai retailerului au beneficiat în 2020 de bonusuri suplimentare salariului, iar rata de fluctuaÈ›ie a personalului a ajuns la 24% în 2020, în scădere cu 10% față de anul 2019.

Succcesul porneÈ™te de la oameni, iar angajaÈ›ii noÈ™tri sunt motorul schimbării zilnice de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele. Ne dorim să rămânem competitivi pe piață È™i să le oferim o paletă cât mai variată de beneficii care să vină în întâmpinarea nevoilor lor atât pe plan profesional, cât È™i personal. Mărirea venitului face parte din strategia noastră de retenÈ›ie”, a declarat Raffaele Balestra, CFO Penny România.

Ce beneficii au angajații Penny

În grila de beneficii se regăsesc următoarele:

  • Asigurare privată de sănătate - peste 1.400 de angajaÈ›i au folosit-o în 2020;

  • Rechizite È™colare - 890 de angajaÈ›i cu copii cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani au beneficiat de rechizite în valoare de 178.000 lei;

  • Bonus pentru nou-născut - 218 angajaÈ›i au primit bonusuri cu o valoare totală de 940.016 lei;

  • Vouchere pentru scutece - acordate pentru 133 de copii sub trei luni.

Ne dorim ca angajaÈ›ii È™i viitorii angajaÈ›i să se simtă bineveniÈ›i la Penny. De aceea, facem constant eforturi pentru ca ei să aibă un loc de muncă sigur, aproape de casă È™i să se simtă apreciaÈ›i È™i recompensaÈ›i la adevărata lor valoare, chiar È™i atunci când aceasta creÈ™te în fiecare zi. Succesul PennyporneÈ™te de la oameni, iar noi ne mândrim cu echipa pe care am construit-o în 20 ani de când suntem prezenÈ›i în România, a spus Daniel Gross, CEO Penny România.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Odată cu noua grilă salarială, Penny lansează È™i noua campanie de employer branding, ce îi are ca protagoniÈ™ti pe angajaÈ›i, atât din magazine, cât È™i din sediul central È™i depozite.

Penny este conceptul grupului german REWE, primul magazin fiind deschis pe piaÈ›a locală în 2005. Întreaga reÈ›ea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile ȘtefăneÈ™tii de Jos, Turda È™i Bacău. În prezent, reÈ›eaua Penny în România este alcătuită din 288 de magazine la nivel naÈ›ional È™i o echipă formată din 5.500 de angajaÈ›i.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Penny măreÈ™te venitul minim net de intrare în companie la 2.275 de lei