Lectură de un minut

30 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Penny deschide două magazine, în Săbăoani și Buzău și inaugurează anul acesta al patrulea depozit, la Filiași

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Discounterul Penny își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a două noi magazine: unul în Săbăoani, județul Neamț și unul în Buzău. Astfel, rețeaua ajunge la un număr total de 288 de magazine.

Primul, magazinul Penny din Săbăoani, județul Neamț de pe Str. Progresului, nr. 5, are o suprafață de vânzare de 860 m2, patru case de marcat și 15 angajați. Totodată, magazinul dispune de 80 de locuri de parcare.

Cel de-al doilea, magazinul Penny din Buzău, județul Buzău de pe Str. Stadionului, nr. 120, are o suprafață de vânzare de 806.7 m2, patru case de marcat și 14 angajați. Mai mult, magazinul dispune de 34 de locuri de parcare.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Penny este conceptul grupului german Rewe și a deschis primul magazin pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 288 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny deschide două magazine, în Săbăoani și Buzău și inaugurează anul acesta al patrulea depozit, la Filiași