Lectură de 2 minute

14 Dec 2020 - Știri și Noutăți

PENNY, 7 noi magazine în decembrie. Retailerul încheie anul cu o rețea de 276 de magazine

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Planul de expansiune al PENNY România continuă și în luna decembrie prin deschiderea a șapte noi magazine în șase județe din România. Astfel, discounterul reușește să își atingă obiectivul de a deschide 20 de noi magazine în anul 2020, un an dificil ca urmare a evenimentelor generate de actuala pandemie.

Pentru PENNY, discounter cu o rețea de 268 de magazine pe plan local, 2020 se va încheia cu o creștere de două cifre și multe planuri de investiții. Unele dintre acestea vor vedea lumina anul viitor, an pe care Daniel Gross, CEO PENNY România, îl consideră mai dificil decât 2020. Poți citi interviul cu Daniel Gross AICI.

În 2019, PENNY Market, deținută de grupul german Rewe, a înregistrat afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane clienți au vizitat cele 256 de magazine deschise până la finalul anului 2019 în România. Pentru acest an retailerul își stabilise un plan de expansiune de 20 de locații noi.

Toate cele 20 de magazine deschise anul acesta dispun de noul format PENNY. Accentul în magazin este pus pe design-ul nou și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

Magazinele PENNY deschise săptămâna trecută sunt:

  1. PENNY Băilești, județul Dolj, Strada Oituz, Nr. 6
  2. PENNY Giroc, județul Timiș, Strada Gării, Nr. 2
  3. PENNY Galați, județul Galați, Stada Domnească, Nr. 191 B
  4. PENNY Slobozia, județul Ialomița, Șoseaua Nordului, Nr. 6

Săptamâna aceasta, se deschid încă trei magazine noi în orașele:

  1. Novaci, județul Gorj, Strada Parângului, Nr. 152 - 154
  2. Bicaz, județul Neamț, Strada Piatra Corbului, Nr. 14
  3. Roznov, județul Neamț, Strada N. Roznovanu, Nr. 121 A

Magazinele integrează toate elementele noii identități vizuale PENNY Punct și ale noului concept de comunicare. „Economisim bani, nu dragoste” înseamnă pentru clienții PENNY posibilitatea de a face cumpărături inteligente fără a renunța la bucuriile vieții - la generozitate, la produsele de calitate și la prospețimea acestora sau la momentele plăcute petrecute cu cei dragi.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 276 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajați.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY, 7 noi magazine în decembrie. Retailerul încheie anul cu o rețea de 276 de magazine