Lectură de 2 minute

25 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Pastele Carbonara, Quattro Formaggi și Bolognese, în topul celor mai comandate sortimente de paste de către români

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Pastele se află în top zece preparate culinare preferate de români pentru comandă online, iar din punct de vedere al sortimentelor clasamentul arată în felul următor: paste Carbonara, Quattro Formaggi, Bolognese, urmate de Pollo e Funghi și Milanese, potrivit platformei de comenzi și livrări rapide foodpanda România.

Printre orașele care au generat în ultimul an cele mai multe comenzi de sortimente de paste se află Cluj-Napoca pe primul loc, surclasând Bucureștiul care se află pe cel de-al doilea loc, urmate de Oradea, Bacău și Brașov.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Pastelor, celebrată la nivel mondial în fiecare an pe 25 octombrie, foodpanda propune o listă cu restaurantele în care se găsesc cele mai comandate tipuri de paste:

Top sortimente de paste comandate

Restaurante recomandate

Oraș

Paste Carbonara

Pastellini

Cluj-Napoca

Paste Quattro Formaggi

Trattoria Belvedere

București

Paste Bolognese

Pizzeria Due Fratelli

Oradea

Paste Pollo e Funghi

Atelierul de Paste

Bacău

Paste Milanese

Pizza Napoli

Brașov

foodpanda.ro este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global. Platforma colaborează, în prezent, cu peste 8.000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeș, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu, Tulcea, Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe.

Începând de anul trecut, foodpanda și-a extins serviciile în zona comerțului rapid și acoperă o gamă largă în afara livrării de mâncare, integrând în secțiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar și non-alimentar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pastele Carbonara, Quattro Formaggi și Bolognese, în topul celor mai comandate sortimente de paste de către români