Lectură de 2 minute

15 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Burgeri, pizza și cartofi prăjiți, în top 3 cele mai comandate preparate de români în ultimul an

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În topul celor mai comandate preparate culinare în ultimul an de către utilizatori se află: burgerii, pizza, cartofii prăjiți, ciorbele, urmate de shaorma, kebap, crispy strips, pastele, aripioarele de pui și plăcintele. Astfel, burgerii au depășit pizza în preferințele românilor, în timp ce cartofii prăjiți se mențin în top 3 preparate comandate în ultimul an, potrivit platformei de comenzi și livrări rapide foodpanda România.

Din datele companiei, în ultimul an, cei mai mulți dintre utilizatorii foodpanda au ales să comande preparate culinare din categoriile fast food, pizza, bucătăria internațională, cea europeană, mâncare tradițională românească, burgeri, urmate de preparate din bucătăria italienească, chinezească, asiatică și mexicană.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Mâncării, celebrată la nivel mondial mâine, 16 octombrie, foodpanda propune o listă cu restaurantele în care se găsesc aceste preparate:

Top preparate comandate

Restaurante recomandate

Oraș

Burger

South Burger

București

Pizza

Napoli Centrale

Cluj-Napoca

Cartofi prăjiți

Cartuf

Iași

Ciorbă

Berărescu

Timișoara

Shaorma

BigBelly

Brașov

Kebap

Sofra Turkish Restaurant

Constanța

Crispy strips

Picaso

Sibiu

Paste

La Cucina

Ploiești

Aripioare de pui

Ca Jou

Galați

Plăcintă

Craft

Craiova

foodpanda.ro este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global. Platforma colaborează, în prezent, cu peste 8.000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeș, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu, Tulcea, Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe.

Începând de anul trecut, foodpanda și-a extins serviciile în zona comerțului rapid și acoperă o gamă largă în afara livrării de mâncare, integrând în secțiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar și non-alimentar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Burgeri, pizza și cartofi prăjiți, în top 3 cele mai comandate preparate de români în ultimul an