Lectură de 2 minute

15 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Parteneriat Sameday - Leroy Merlin: clienții vor putea comanda produse cu livrare direct rețeaua easybox

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 În această primăvară, Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, lansează un nou serviciu de livrare cu acoperire națională, comenzi cu ridicare din rețeaua de lockere easybox, dezvoltată de Sameday

Sursa foto: Sameday

Potrivit reprezentanților companiei, peste 25.000 de produse din oferta Leroy Merlin vor fi disponibile pentru livrare în cele peste 3.900 de lockere easybox din România. Acestea pot fi achiziționate online de pe site-ul leroymerlin.ro

Decizia de a dezvolta acest serviciu este în linie cu abordarea omnichannel a business-ului Leroy Merlin, cu produse și servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri, disponibile online, prin comenzi telefonice sau în magazine. Un punct strategic important în acest sens este eficientizarea serviciilor de livrare, cu obiectivul de a acoperi 100% din locuitorii României.

În prezent, rețeaua de lockere easybox dezvoltată de SAMEDAY acoperă peste 470 de localități din România. În plus, serviciul easybox, prin care clienții pot accesa produsele Leroy Merlin aduce beneficii multiple, precum disponibilitate 24/7 de ridicare a coletelor, proximitatea față de locuință sau birou, ușurința și intuitivitatea de utilizare, precum și costurile accesibile.

Potrivit informațiilor Leroy Merlin, pentru comenzile cu ridicare din lockere, sunt eligibile exclusiv produse adaptabile dimensiunii standarde a locker-ului și greutate. Comenzilor Leroy Merlin cu livrare în locațiile easybox li se aplică inclusiv opțiunea de plată la locker, cu cardul bancar.

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit. Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a antreprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor. În România funcționează 21 de magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad ( + Pitești în toamna lui 2024).

SAMEDAY este compania regională de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață. Cu o experiență de 17 ani pe piața din România, o echipă de peste 5.000 de angajați și parteneri și o infrastructură digitală integrată, compania este prezentă în România, Ungaria și Bulgaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 5000 de lockere easybox. Astfel, SAMEDAY operează cea mai extinsă rețea de lockere din regiune, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi.

Citeste si:
Fructe și legume de sezon: Producătorii români de la care poți comanda online chiar și pepeni 
Fructe și legume de sezon: Producătorii români de la care poți comanda online chiar și pepeni 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat Sameday - Leroy Merlin: clienții vor putea comanda produse cu livrare direct rețeaua easybox