Lectură de 2 minute

26 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Parteneriat M Core și Square 7 Properties: toate cele 25 de parcuri de retail ale M Core vor fi rebranduite

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

M Core lansează Square 7 part of M Core, un joint venture strategic între M Core și Square 7 Properties, creând astfel o nouă platformă de management pentru portofoliul M Core din România, format din 25 de parcuri de retail. Inițiatorii acesteia sunt Sebastian Macdonald-Hall și James Fife, în calitate de Co-CEO ai M Core România, și Clemens Petschnikar, CEO al Square 7 Properties.

Sursa foto: Square 7 part of M Core 

Square 7 part of M Core va fi condusă de Clemens Petschnikar, cu peste douăzeci de ani de expertiză în managementul dezvoltării imobiliare de retail din România. Echipa este specializată în gestionarea activelor și facility management, contabilitate, închirierea și dezvoltarea proprietăților.

Fiind cel mai mare proprietar de parcuri comerciale din România, M Core gestionează un portofoliu de 25 de proprietăți situate strategic, închiriate integral și certificate BREEAM, subliniind angajamentul companiei față de calitate și durabilitate.

Acestea sunt situate în Arad, Bacău, Bistrița, Baia Mare, București & Ilfov, Buzău, Brăila, Caransebeș, Câmpina, Drobeta Turnu-Severin, Iași, Mediaș, Medgidia, Odorheiu Secuiesc, Pașcani, Reșița, Giurgiu, Mioveni, Ploiești, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Târgu-Mureș și Tulcea.

În perioada următoare, toate cele 25 de parcuri de retail vor fi rebranduite sub brandul M Park.

Clemens Petschnikar va asigura tranziția optimă a proprietăților către brandul M Park. Cu peste 150.000 de vizitatori zilnic în portofoliul din România, angajamentul nostru față de management și dezvoltare rămâne ferm, pe măsură ce intrăm în această nouă fază de extindere a M Core.

Brandul M Park este destinat parcurilor și proprietăților de retail de dimensiuni medii, cu spații închiriabile de până la 20.000 de metri pătrați. Poziționat strategic în orașe mai mici și mijlocii, fiecare M Park deservește o zonă de cel puțin 300.000 de persoane, pe o distanță de 30 de minute de mers cu mașina. Mixul de chiriași al M Park este format din magazine ancoră, alături de furnizori locali de servicii și operatori food.

Portofoliul M Core, format din 73 de active M Park, cuprinde România și Polonia, făcând compania un jucător cheie în regiunea Europei Centrale si de Est.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

M Core este un grup consacrat de companii de investiții imobiliare și de administrare, care cuprinde LCP, Sheet Anchor, Evolve Estates și Proudreed. Grupul de afaceri are un portofoliu de active de 5,3 miliarde de lire sterline și are aproape 500 de angajați în toată Europa. Peste 1.250 de active sunt gestionate în Marea Britanie, Franța, Polonia, România, Germania și Spania. M Core selectează și evaluează cu atenție fiecare oportunitate de investiție în sectorul proprietății comerciale. Cu o experiență de peste 35 de ani în investiții pe piața imobiliară comercială, M Core are expertiză în identificarea oportunităților și apoi în aplicarea strategiei sale de management intensiv pentru a maximiza valoarea acestora.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat M Core și Square 7 Properties: toate cele 25 de parcuri de retail ale M Core vor fi rebranduite