Lectură de 2 minute

01 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Parteneriat Costa Coffee și Auchan: coffee corners în magazinele MyAuchan din benzinăriile Petrom

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

La finalul anului trecut, Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom.

Primul coffee corner în parteneriat cu Auchan Retail România a fost lansat anul trecut în București, în stația Petrom de pe strada Brașov, urmând ca alte zeci de spații să fie implementate pe parcusul anului 2021, odată cu remodelarea Stațiilor Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan.

Astfel, Costa Coffee își extinde prezența în piața de cafea din România, răspunzând nevoii consumatorilor de a se bucura de cafea „on the go”, într-un format de proximitate MyAuchan.

Coca-Cola HBC, îmbuteliatorul băuturii pe plan local, a lansat în luna iunie în România brandul Costa Coffee. Coca-Cola HBC a început să distribuie cafea ambalată în rețele de retail și în punctele HoReCa partenere și are planuri de a lansa capsulele de cafea, espressorul Costa Coffe Express sau soluții de coffee-to-go. La momentul lansării, reprezentanții Coca-Cola spuneau că nu vor deschide niciun cafenea Costa Coffee pe plan local, neavând planuri în acest sens.

Stațiile MyAuchan din benzinăriile Petrom reprezintă un parteneriat de lungă durată între cele două companii. În urmă cu câteva luni, OMV Petrom și Auchan au anunțat că au extins acordul și plănuiesc să ajungă la 400 de locații MyAuchan în benzinăriile din 250 de localități.

”Prin parteneriatul cu Auchan România ne dorim să aducem Costa Coffee cât mai aproape de consumatorii noștri, într-un mod accesibil și fără compromisuri, alături de un partener de încredere. Conceptul de coffee corner completează oferta noastră de cafea disponibilă atât în magazine, pentru consumul acasă, dar și în localurile partenere HoReCa, preparată de specialiști barista. Astfel, Costa va fi sursa de energie perfectă pentru drum, oriunde în țară.”, declară Cristina Funieru, Coffee Business Development Manager Coca-Cola HBC România.

„Magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom răspund cel mai bine nevoilor clienților aflați în mișcare, iar parteneriatul cu Costa Coffee reprezintă o completare firească a misiunii noastre de a oferi un comerț modern, o experiență deosebită de cumpărare și produse de calitate. Avem deja peste 20 de coffee corners operaționale în magazine, iar feedback-ul clienților ne încurajează să continuăm dezvoltarea acestui proiect și instalarea cornerelor în cât mai multe locații, la nivel național.”, a declarat Vasile Urzică, Responsabil Operațional MyAuchan Petrom.

Citeste si:
De'Longhi a lansat espressorul Rivelia și în România
De'Longhi a lansat espressorul Rivelia și în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat Costa Coffee și Auchan: coffee corners în magazinele MyAuchan din benzinăriile Petrom