Lectură de 2 minute

06 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Panerai dezvăluie noua colecție de ceasuri Navy SEALS

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Istoria mărcii Panerai a fost întotdeauna asociată cu armata italiană. În continuarea onorării legăturii sale cu Navy SEALS, producătorul de ceasuri a dedicat o colecție de ceasuri care îi omagiază pe eroii moderni. După lansarea exclusivă în Statele Unite, Panerai face acum disponibilă această colecție în ediție limitată la nivel internațional. Linia include două modele: Luminor Chrono, o referință Luminor Marina și, de asemenea, un ceas Submersible Chrono Experience Edition.

Sursa foto: Unsplash

Navy SEALS Luminor Chrono

Navy SEALS Luminor Chrono este disponibil într-o variantă Carbotech și într-o versiune din oțel Brunito șlefuit. Ambele modele vin într-o carcasă cu dimensiuni de 44 mm, care adăpostește un cadran în nuanță antracit, accentuat de cifre arabe și indici luminoși. Echipat cu calibrul automat P.9200, mișcarea oferă până la 42 de ore de rezervă de putere și 10 bari de rezistență la apă, scrie Hypebeast.com.

Luminor Marina Navy SEALS

În mod similar, ediția Luminor Marina Navy SEALS este, de asemenea, îmbrăcată într-o carcasă din oțel Brunito de 44 mm, asortată cu un lunetă adaptată și un capac gravat pe spate. Cadranul său de culoare verde army este evidențiat de indicatoare umplute cu luminozitate, o manetă și un indicator mic de secunde. Dispunând de o baterie cu o autonomie de 3 zile, modelul funcționează cu calibrul de casă P.9010, completat de o rezistență la apă de 30 de bari.

Submersible Chrono Navy SEALS

Submersible Chrono Navy SEALS este, de asemenea, învelit într-o casetă din oțel Brunito, dar este echipat cu o lunetă rotativă în sens antiorar din titan și ceramică gradată. Plăcuța cadranului prezintă, de asemenea, o culoare nuanțată, care este accentuată de secundarul mic de culoare galbenă și de un contor "Time To Targe".

Gama de ceasuri este prevăzută cu dispozitivul de protecție a coroanei semioval de tip "Hallmark" de la Panerai, completat cu inscripția Navy SEALS pe cadran. Prețurile variază între 8.500 și 53.200 de lire sterline (aproximativ 10.667 - 66.761 USD).

Ceasurile de lux Panerai, pentru bărbați și femei, combină designul italian cu tehnologia elvețiană, în ton cu pasiunea pentru mare.

Citeste si:
Rolex șochează industria de retail de ceasuri de lux: Achiziția companiei Bucherer a scăzut acțiunile rivalului său cu peste 25%
Rolex șochează industria de retail de ceasuri de lux: Achiziția companiei Bucherer a scăzut acțiunile rivalului său cu peste 25%
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Panerai dezvăluie noua colecție de ceasuri Navy SEALS