Lectură de 2 minute

04 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Pain Plaisir deschide un nou magazin, după o investiție de 75.000 euro. În martie, producția se mută în noul spațiu din Sema Parc

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Pain Plaisir a deschis cel de-al patrulea magazin din București, în urma unei investiții de 75.000 de euro. Compania estimează că își va muta producția într-un spațiu nou, în Sema Parc, la finalul lunii martie și va pune pe hartă un nou magazin, în a doua parte a acestui an.

Noul magazin este situat pe Strada Jiului, în clădirea de birouri J8 Office Park, și deservește cartierele Bucureștii Noi și Dămăroaia, dar și comuna Mogoșoaia. În magazin sunt expuse cele circa 100 de produse proprii de brutărie și patiserie și 300 de produse terțe, de băcănie: zacuscă, lactate și băuturi aloolice și non-alcoolice.

Pain Plaisir are în prezent circa 50 de angajați care lucrează în producție, la curățenie și ca lucrători comerciali, funcție unde rata de retenție este extrem de mică, iar forța de muncă lipsește în piață: „Oferim salarii competitive și beneficii la angajare, dar nu mai sunt oameni, nici măcar nu vin la interviu”, a declarat Irina Stăncescu, fondatoarea Pain Plaisir pentru Retail.ro.

Pentru angajări, compania colaborează în prezent cu o agenție de recrutare.

Pain Plaisir deschide anul acesta al cincilea magazin

Pain Plaisir vrea să mai deschidă un magazin, prin luna septembrie a acestui an. În prezent sunt vizate zonele Iancului - Vatra Luminoasă, Drumul Taberei și Cosmopolis.

De la înființare, compania a investit 800.000 de euro, principalele proiecte fiind deschiderea primei brutării și extinderea acesteia, dezvoltarea unui nou spațiu de producție, deschiderea celui de-al doilea magazin și relocarea acestuia, crearea identității și a magazinului online, implementarea software-ului ERP pentru planificarea producției și gestionarea afacerii, dar și inițierea unui proces de rebranding.

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie proaspete, cu maia şi fără coloranţi, amelioranţi sau conservanţi. Compania deține patru magazine în București, în Kiseleff, Floreasca, Enescu și Bucureștii Noi.

Citeste si:
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pain Plaisir deschide un nou magazin, după o investiție de 75.000 euro. În martie, producția se mută în noul spațiu din Sema Parc