Lectură de 3 minute

07 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Brutăria artizanală Pain Plaisir își deschide spațiul de producție din Sema Parc București și plănuiește un nou magazin

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Pain Plaisir își deschide spațiul de producție din Sema Parc București, care va avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Anul acesta, brutăria artizanală va deschide un nou magazin, în urma unei investiții de aproximativ 500.000 de euro și estimează o cifră de afaceri de două milioane euro.

”Am ales să ne extindem afacerea în Sema Parc cu un nou spațiu de producție, pentru excelenta poziționare și pentru facilitățile comunității dezvoltate aici. Strategia noastră, care se concentrează în acest moment doar pe București, este aceea de a deschide magazine “aproape de casă”, deoarece pâinea artizanală trebuie consumată proaspătă și cumpărată aproape zilnic, în lipsa agenților de conservare și afânare. Sema Parc ne-a oferit ingredientul unei comunități în care putem crește, așa cum ne dorim, în următorii ani”, a declarat Irina Stăncescu, cofondator Pain Plaisir.

Proiectul Sema Parc este dezvoltat de River Development, iar compania Maison Mories, operatorul brutăriilor artizanale ”Pain Plaisir”, a închiriat o suprafață de 1.000 mp într-una dintre clădirile din Sema Parc, pentru activitatea de producție.

“Sema Parc este un spațiu generos, adaptabil tuturor afacerilor, fie că vorbim despre companii de top ce operează în clădiri de clasă A, fie că vorbim despre companii mici de producție, logistică sau cu activități de mai mici dimensiuni, care au nevoi diferite. Suntem deschiși către comunitatea de afaceri și ne bucurăm că fondatorii Pain Plaisir au ales Sema Parc pentru cel mai nou spațiu de producție al lor. Sperăm ca, în scurt timp, să le putem găzdui și un nou magazin de desfacere”, a declarat Tina Vîrlan, Leasing Manager la River Development.

Nou magazin Pain Plaisir

In 2021 Pain Plaisir își va mări capacitatea de producție și va deschide un nou magazin, în urma unei investiții de aprox. 500 000 euro și estimează o cifră de afaceri de două milioane euro, obținută alături de o echipă de peste 50 de angajați.

De la înființare, compania a investit 800.000 de euro, principalele proiecte fiind deschiderea primei brutării și extinderea acesteia, dezvoltarea unui nou spațiu de producție, deschiderea celui de-al doilea magazin și relocarea acestuia, crearea identității și a magazinului online, implementarea software-ului ERP pentru planificarea producției și gestionarea afacerii, dar și inițierea unui proces de rebranding.

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie proaspete, cu maia si fără coloranţi, amelioranţi sau conservanti. Compania deține două magazine în București, în Kiseleff și Floreasca, folosește majoritar ingrediente și materii prime locale.

Proiectul Sema Parc

Proiectul Sema Parc presupune o dezvoltare imobiliară integrată pe aproximativ 41 de hectare, care la final va livra aprox 964.800 mp construiţi, din care 54% cu destinație spații de birouri, 32% spații cu destinație rezidentială, iar restul de 12% având destinație comercială, entertainment și hotelieră, precum și de utilitate publică (școală, spital).

Citeste si:
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei

River Development este un dezvoltator imobiliar local, cu activitate de peste 15 ani pe piața locală. River Development dezvoltă proiectele Sema Parc (amplasat in Splaiul Independentei) și The Light (amplasat în Bulevardul Iuliu Maniu), ambele aflate în sectorul 6 al capitalei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brutăria artizanală Pain Plaisir își deschide spațiul de producție din Sema Parc București și plănuiește un nou magazin