Lectură de 2 minute

08 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Pahare de Crăciun la 5 to go, în colaborare cu Vola.ro. Ce reducere este pusă la bătaie

Cristina Marin

Abonează-te pe  

­­Colecția de pahare de sărbătoare 5 to go de anul acesta este realizată în parteneriat cu Vola.ro și include premii tuturor celor care participă la campanie, printr-un mecanism simplu: astfel, cei care cumpără unul dintre produsele participante pot scana codul QR aflat pe paharele cu design de sărbători și câștigă automat un voucher de 20 de euro oferit de Vola.ro pentru călătorii programate până la finalul anului 2023.  

Sursa foto: 5 to go

Ediția de colecție a fost lansată în ediție limitată de doar 700.000 de pahare. Acestea sunt disponibile în cafenelele 5 to go din întreaga țară, până la finalul lunii ianuarie.

Campaniile de anul acesta care au beneficiat de ediții de pahare dedicate, precum Retrogrand, Tu ești STAR sau #FACEM, au fost bine primite de consumatorii noștri. Avem o comunitate activă, deschisă la nou, care apreciază valoarea adăugată și oportunitatea de a descoperi o nouă utilitate a paharelor 5 to go, prin parteneriate cu branduri cu care rezonăm atât noi, cât și consumatorii noștri.

Radu Savopol, cofondator 5 to go

Ne-am dorit să arătăm românilor că a-ți cumpăra un bilet de avion sau o cafea poate fi la fel de simplu și rapid. Fiecare cafea le aduce clienților 5 to go un voucher Vola.ro în valoare de 20 euro pentru planurile lor de călătorie din noul an.

Claudia Tocilă, marketing manager Vola.ro

5 to go a avut întotdeauna un design recognoscibil al paharelor, păstrând aceeași notă jucăușă, într-un stil pop-art extrem de apreciat de consumatori. Și această ediție de colecție păstrează nota definitorie de design a brandului, însă, de data aceasta, în culori de sărbătoare.

Peste 60.000 de consumatori trec zilnic pragul cafenelelor 5 to go, iar în 2022 recordul de cafele vândute într-o singură zi este deținut de o cafenea din București, cu 1.400 de cafele. Rețeaua 5 to go cuprinde în acest moment 420 de cafenele, cu un ritm de expansiune constant și susținut.

Citeste si:
Brandul de nișă NOVELLISTA, cu parfumuri inspirate din romane celebre, este prezent de acum și în România
Brandul de nișă NOVELLISTA, cu parfumuri inspirate din romane celebre, este prezent de acum și în România

5 to go a luat naștere în 2015, iar pentru finalul anului 2022 se apropie de pragul de 450 de unități, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pahare de Crăciun la 5 to go, în colaborare cu Vola.ro. Ce reducere este pusă la bătaie