Lectură de un minut

19 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Ohvăz preconizează o cifră de afaceri de un milion de euro în 2024, după creșterea cu 47% din acest an  

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Start-up-ul românesc Ohvăz, axat pe producția și vânzarea de produse alimentare cu ingrediente naturale, pentru un stil de viață sănătos, anunță o creștere a cifrei de afaceri cu aproape 47% și trecerea pe profit în anul 2023.

Sursa foto: Ohvaz

Compania, care face parte din holding-ul de investiții V7, a înregistrat o creștere de la 490.000 de euro, în 2022, la 720.000 de euro anul acesta, și a înregistrat primele sale procente de profit.

În baza rezultatelor, compania preconizează pentru 2024 atingerea unei cifre de afaceri de un milion de euro și creșterea ratei de profit.

Anul acesta, Ohvăz a reușit să prelungească valabilitatea uneia dintre cele mai populare categorii de produse, budinca de ovăz, de la 7 la 14 zile, exclusiv prin experimentarea unor noi modalități de preparare a meniurilor și de vidare a borcanelor, fără să apeleze la conservanți sau alte ingrediente artificiale.

Ohvăz a lansat un produs de nișă în România – ovăz cu lapte de migdale – cu care a avut mare succes și pentru care a reușit să se remarce pe piață drept singurul furnizor important.

Ohvăz este start-up-ul înființat în noiembrie 2018 care a reușit să își creeze propria nișă pe piața alimentelor din România. Compania are în prezent 16 angajați și livrează în toată țara produse preparate din ingrediente naturale, pentru o alimentație echilibrată cu un minim de calorii și un maxim de aport nutrițional. Ohvăz oferă produse pentru mic dejun și masa de prânz fabricate în laboratoriul propriu, pe baza unor rețete originale care combină ingrediente precum ovăzul, chia, granola, migdale, unt de arahide, miere, fructe și condimente variate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ohvăz preconizează o cifră de afaceri de un milion de euro în 2024, după creșterea cu 47% din acest an