Lectură de 2 minute

11 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Oficial! Noua colecție Mugler și H&M a fost lansată și în România

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Dacă și voi ați numărat orele până la lansarea mult-așteptatei colecții colaborative a H&M și a îndrăznețului brand francez de lux Mugler, atunci pregătiți-vă! Începând de azi, noua colecție a ajuns în România și este deja disponibilă pe site-ul H&M, dar și în magazine. 
 

Sursa foto: H&M

Prețurile celor mai ieftine articole din noua colecție variază între 100 și 140 de lei, pentru piese precum slipi de baie, sutiene de baie, tricouri sau accesorii. Pentru alte piese de îmbrăcăminte din noua colecție poți plăti până la 2.000 de lei, cel mai scump fiind trenciul de piele cu fular, care costă 2.399,99 de lei.

Noua colecție H&M în colabore cu Thierry Mugler prezintă o paletă de culori intense, care include negru și albastru, cu câteva note vibrante de verde lime și roșu. În plus, texturile vedetă sunt elementele din piele, transparențele, denimul, lycra, croiala și multe altele, prin siluete structurate cu jachete, pantaloni și corsete, precum și alte piese întregi, jambiere și rochii cu decupaje și linii geometrice, notează El Comercio.

De asemenea, designeul este îndrăzneț și senzual, reflectând esența lui Mugler atât în ceea ce privește hainele, cât și accesoriile. Și-a etalat amprenta personală cu bijuterii metalice voluminoase alcătuite din coliere ascuțite și cercei care atrag privirile, precum cel în forma emblematicei sale stele.

„Acest proiect este o celebrare a tot ceea ce îl definește pe Mugler și fiecare piesă este în mod autentic Mugler, de la salopetele, care au devenit una dintre semnăturile noastre, la croiala elegantă și până la denimul fin lucrat. Este o expoziție a elementelor noastre emblematice”, a declarat recent Casey Cadwaller, succesorul lui Thierry Mugler din 2017.

Colecția semnată de directorul de creație al Mugler, Casey Cadwallader, a fost lansată în magazinele selectate și online pe data de 11 mai și cuprinde îmbrăcăminte pentru femei, pentru bărbați și accesorii.

H&M a declarat că discuțiile pentru această colaborare au început înainte ca fondatorul Mugler, Manfred Thierry Mugler, să moară în ianuarie 2022, informează The Retail Buletin.

Alături de modelele contemporane din cadrul colecției, există o serie de remake-uri de arhivă în ediție limitată. Modelele de arhivă sunt o mărturie a rolului de lider al lui Manfred Thierry Mugler în lumea modei anilor '80 și '90.

Citeste si:
 Francezii taxează supraproducția de haine: ce amenzi vor primi giganții fast fashion Temu și Shein
 Francezii taxează supraproducția de haine: ce amenzi vor primi giganții fast fashion Temu și Shein

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Oficial! Noua colecție Mugler și H&M a fost lansată și în România