Lectură de 2 minute

21 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Obsentum își extinde rețeaua de magazine cu o nouă parfumerie în Timișoara, în Iulius Town

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Obsentum își extinde rețeaua de parfumerii prin deschiderea celui de-al optulea magazin din țară și primul din Timișoara, în centrul comercial Iulius Town, joi, 21 octombrie. Noul spațiu va ocupa o suprafață de 150 mp și va avea o echipă de cinci angajați.

„Deschiderea unui nou magazin Obsentum reprezintă o continuare a strategiei de dezvoltare a companiei - de a crește interesul și dorința consumatorilor pentru parfumeria de nișă, ca parte componentă a segmentului de lux. Încă de la lansarea pe piața din România, noi ne-am adresat iubitorilor de esențe rare și care sunt totodată curioși și interesați să descopere note olfactive premium”, a declarat Ana Pintilie, marketing manager Obsentum.

Obsentum are la vânzare o gamă variată de produse, de la parfumurile clasice la cele conceptuale, de la principalii jucători din domeniu la parfumerii unicat, artizanale.

Obsentum va aduce o listă de branduri exclusiviste precum: Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri deja cunoscute precum Jo Malone London, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: Skin 111, Acca Kappa, cât şi de arome, precum Culti Milano, Dr. Vranjes Firenze și Jo Malone London.

La doar o săptămână de la inaugurarea Obsentum în Cluj-Napoca, brandul anunța în luna octombrie o nouă lansare, de data aceasta în Brașov, în noul centru comercial Afi Brașov.

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în duty free-ul a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaţionale şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman). La ora actuală în Bucureşti, Obsentum este prezent cu patru spaţii, două localizate în aeroport (Plecări Internaționale și Plecări Interne) și încă două magazine în Băneasa Shopping City și Afi Palace Cotroceni, un magazin la Constanța în City Park Mall, un magazin la Cluj-Napoca în Iulius Mall și în Brașov în Afi Mall Brașov.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Obsentum își extinde rețeaua de magazine cu o nouă parfumerie în Timișoara, în Iulius Town