Lectură de 2 minute

16 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Obsentum inaugurează primul boutique de parfumerie la Cluj-Napoca

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Obsentum își extinde rețeaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului în Cluj-Napoca, în centrul comercial Iulius Mall.

Noul spațiu completează rețeaua celor 4 parfumerii de nișă ale brandului, va ocupa o suprafață de 168 mp și va fi deservit de o echipă de 6 angajați. Obsentum Cluj-Napoca este cel de-al doilea boutique al brandului în afara capitalei și le va oferi clienților săi accesul către toate experiențele de cumpărare prezente în Obsentum București.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Astfel, Obsentum va aduce în atenţia consumatorilor locali legendarul o listă de branduri exclusiviste precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, cât şi de arome, precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

“Inaugurăm astăzi cea mai mai amplă parfumerie de nişă din regiunea Transilvania, cu un portofoliu impresionant de branduri exclusiviste. Chiar dacă traversăm o perioadă incertă, ne bucurăm că putem continua strategia de extindere și dezvoltare a brandului pe plan național și că putem oferi experiența brandului pentru toți cei care își cultivă pasiunea pentru parfumurile de nișă.” declară Vlad Popa, Managing Director Obsentum.

Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum pentru finalul acestui an presupune, de asemenea, și deschiderea unui nou boutique de parfumerie în Brașov. Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaţionale, şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman). În Bucureşti, Obsentum este prezent cu trei spaţii, două localizate în zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecări Internaţionale şi Plecări Interne, iar cel de-al treilea în Băneasa Shopping City.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Obsentum inaugurează primul boutique de parfumerie la Cluj-Napoca